Kényelmes, pihe-puha és nagyon meleg! Mi az? Nem, nem a sherpás plédekre gondolunk, amikbe beburkolózva forró csokit szoktál inni, hanem annál sokkal jobbra! A sherpás bőrdzsekikre, amik annyira cukik (na, meg hihetetlenül melegek is), hogy ha egyszer felpróbálsz egy ilyet, garantáltan le sem akarod majd magadról venni! 

Elképesztően trendi leszel a sherpás bőrdzsekiben

Már 100%, hogy te is észrevetted: amióta beköszöntött a brutál hideg, ellepték a közösségi médiás feedeket azok a képek, amikben az influencerek sherpás bőr- és pilótadzsekikben pózolnak! Ezt a menő dzsekit ugyanis csak nemrég kezdték el árulni az üzletek, de annyira nagyon tuti, hogy mindenki ezt akarja!

Képzeld el egy sima bőrdzsekit, ami pihe-puha plüssbéléssel van díszítve. Szuper hangzik, nem? Az is! Mert ez a dzseki nemcsak iszonyatosan trendi, hanem nagyon meleg is: konkrétan át lehet benne vészelni az egész mínuszokkal teli évszakot és akkor még nem is mondtunk sokat. Mert egy ilyen dzseki nem egyszezonos, minimum kettő, de inkább öt is lehet! 

Túlméretezett szabásban a legtrendibb ez a dzseki

A sherpás plüssbéléssel rendelkező bőrdzsekikbe tehát most nagyon megéri befektetni, hiszen nagyon menők, divatosak és elképesztően praktikusak is. A legdivatosabbak most az enyhén oversized, azaz túlméretezett szabásúak, színben pedig a fekete, de ha ez az árnyalat nem a te stílusod, akkor is meg fogod találni a neked való darabot.

A feketétől kezdve ugyanis a bézses és a tevebarnás árnyalatokon át egészen a fehérig mindenféle színben kapható ez a dzseki; méretek terén pedig az XXS és a 4XL (!) között is vannak ilyen darabok a legnépszerűbb fast fashion üzletekben. A változatos szín- és méretkínálatnál több valószínűleg nem is kell ahhoz, hogy a legközelebbi shoppingtúrádon belebújj egy ilyen dzsekibe, mutatunk is pár menő fazont!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

ZARA Double-face jacket 25 995 Ft
ZARA Double-face jacket 25 995 Ft
H&M Pilótadzseki 20 995 Ft
H&M Pilótadzseki 20 995 Ft

Via