Ha idén ősszel nem akarsz új cuccokat shoppingolni és nagy költekezésekbe fogni, akkor csak ennek az egy  divatos ruhadarabnak adj egy esélyt! A szolid és elegáns, fekete-fehér csíkos pulóverek nemcsak ebben a szezonban, hanem az egész életedben hű társaid maradnak, ha vigyázol rájuk, most pedig rengeteg különböző szabásban kaphatóak a divatüzletekben, érdemes tehát beruháznod egy szuper menő darabba! 

A csíkos pulóver lesz a legnagyobb divat ősszel

A csíkos felsők a pöttyös darabokhoz hasonlóan már évek óta divatosak, a csíkos pulóverek viszont elképesztő mértékben lepték el most a divatüzleteket: a leginkább bordó-fehér, tengerészkék-fehér és fekete-fehér színkombinációkban találhatóak meg a boltok polcain, de a legmenőbb változat most messze a nagy kontrasztos fekete-fehér verzió lesz idén ősszel. Az influencerek már most elkezdték őket hordani, pedig még nagyon messze az ősz vége!

Igazi telitalálat ez az pulóver trend, hiszen szinte kivétel nélkül minden nő be tudja illeszteni a ruhatárába, ráadásul különösebb stylist-érzék sem kell ahhoz, hogy ezekkel a csíkos pulóverekkel stílusos őszi outfiteket állíts össze magadnak!

Kardigán fazonban is nagyon menő ez a pulóver

Nem kell, hogy csak belebújós pulóverekben gondolkodj, ha tetszik ez a fekete-fehér csíkos minta: kardigánokból is találsz bőven a hazai üzletekben, amik abból a szempontból praktikusabbak, hogy könnyen fel- és le tudod venni őket. 

Párosítsd őket farmerhez vagy lezser nadrágokhoz, esetleg a mostanábna nagyon divatos bőrhatású szoknyákhoz, amik alá egy harisnyát is fel tudsz venni, ha hűvösebbre fordulna az idő. Egyet ne felejts el: a fekete-fehér kardigánok a legtöbbször a hasonló árnyalatú ruhadarabokhoz illenek a legjobban, tehát nem érdemes őket rikító, fényes vagy nagyon feltűnő, élénk színekhez párosítani. 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

Mango Csíkos pulóver cipzárral 12 995 Ft
Mango Csíkos pulóver cipzárral 12 995 Ft
H&M Magas nyakú pulóver 12 495 Ft
H&M Magas nyakú pulóver 12 495 Ft

Via