Vilmos hercegné feleségének, Katalin hercegnének az öltözködését milliók figyelik árgus szemekkel, divattrükkjeire szinte minden nő kíváncsi, ezért nem csoda, hogy sokan azt is tudni akarják, milyen fehérneműt visel a hercegné. Bár a pontos választ senki sem tudja, a stylistok rájöttek arra, hogy milyen típusú alsóneműre szavaz a hercegné, amivel mindig elkerüli a kínos villantásokat! 

Katalin hercegné kínosan ügyel a ruhaválasztásaira

Katalin hercegnét soha nem lehet látni kihívó ruhákban, ezért már a ruhaválasztásával is nagyban elkerüli annak az esélyét, hogy kivillanjon a fehérneműje. Mindezek ellenére azonban ő sem vehet fel akármilyen melltartót vagy alsóneműt, hiszen arra is ügyelni kell, hogy a fehérneműje egyáltalán ne látszódjon át a ruhája alatt.

Getty Images/Mark Cuthbert
Getty Images/Mark Cuthbert 

Ezt az öltözködéselemzők szerint úgy éri el a hercegné, hogy egyáltalán nem visel csipkés, csillogó vagy strasszkövekkel díszített darabokat, csak a legalapvetőbb, varrás nélküli (seamless) fehérneműket, azokat is szigorúan csak bézs vagy testszínben. Ez mondjuk érthető: Katalin hercegné fehérneműjének a vonalát még soha nem letett kivenni egy ruhája alatt sem, ami tökéletes alsónemű választásról tanúskodik.

Soha nem villant fehérneműt a hercegné

Bár miután Katalin hercegné összeházasodott Vilmos herceggel, a királyi család kezdő tagjaként többször is megesett vele, hogy fehérneműt villantott, ám ez már a múlt. Katalin hercegné ruhatárának kialakításában azóta (az etikai kódex szabályait figyelembe vevő) profi stylistok és öltözködési szakértők segédkeznek, akik a tökéletes fehérneműválasztást illetően is hasznos tanácsokal látják el a hercegnét. 

Ez meg is látszik: Katalin hercegné stílusa drasztikus megváltozott és jóval szofisztikáltabb lett, mióta 2011-ben Vilmos herceg felesége lett és hivatalossá vált, hogy ő lesz jövendőbeli brit uralkodó felesége, a következő brit királyné. A hercegné azóta már szinte esélyt sem ad a villantásoknak, szolid ruhatárában ugyanis nem találhatóak meg túl rövid, mélyen dekoltált vagy merészen kivágott darabok.

Via