Bár Katalin hercegné megjelenése kifogástalan és az öltözködésére is mindig ügyel, néha vele is történnek cikis, már-már kellemetlen pillanatok,  divatbakik. Igen, a villantásról beszélünk, ami sajnos vele is megesett már, ráadásul nem is egyszer — főleg úgy, hogy a királyi öltözködési kódex szerint a hivatalos alkalmakra és megjelenésekre a nadrág helyett csak szoknyát vagy ruhát választhat.

A brit királyi család persze mindent megtett, hogy eltüntesse ezeket a felvételeket, de azok még mindig fellelhetőek az interneten. Épp ezért, mi úgy döntöttünk, hogy a nagyon cikis képeket most nem mutatjuk meg, csak azokat a „majdnem villantásokat”, amiken Katalin hercegné is átesett az elmúlt néhány évben.

Szóval nyugi, nem kell aggódni, ha véletlenül te is villantasz, mert Katalin hercegné is túl van néhány divatbakin. Íme!
Getty Images/George Pimentel
Getty Images/George Pimentel

2011

Katalin hercegné és Vilmos herceg néhány héttel az esküvőjük után a kanadai Calgary városába látogatott, ahol olyan erős szél fogadta őket, hogy a reptéren egy pillanat alatt fellibbent a hercegné szoknyája. Lehet, hogy akkor észre sem vették a divatbakit, annyira gyorsan történt mindent, de a képek sajna a fél internetet bejárták. 

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

2013

Néhány évvel később, Katalin hercegné 7 hónapos terhesen, György herceggel a hasában igyekezett egy esküvőre, mikor úgy feltámadt a szél, hogy látni lehetett a fekete alsóneműjét. Nem nagyon lehetett ez ellen mit tenni, megesik az ilyen! 

Getty Images/Max Mumby/
Getty Images/Max Mumby/

2013

Katalin hercegné György herceg születése után néhány hónappal már tökéletes alakkal rendelkezett: ezt meg is akarta a nagyközönségnek mutatni, ezért egy olyan rövid szoknyát vett fel, amit a szél egy pillanat alatt fel tudott rá fújni. Ez meg is történt, Katalin hercegné combjait pedig az egész világ megcsodálhatta.

Getty Images/Hagen Hopkins
Getty Images/Hagen Hopkins 

2014

Egy évvel később már a cuki kis György herceggel a kezében igyekezett le a repülőről Katalin hercegné az új-zélandi Wellington városában, amikor a szél megint lecsapott rá és teljesen megmutatta az alsóneműjét. Nem lehet hibáztatni, mert az egyik kezében a trónörököst fogta, a másikkal pedig kapaszkodott (volna) a lépcsőről lefelé, amikor megtörtént a dolog.

Getty Images/UK Press Pool
Getty Images/UK Press Pool 

2016

Katalin hercegné ezek után kínosan ügyelt arra, hogy elkerülje a divatbakikat, de két évvel később, az indiai hercegi útjukon megint sikerült villantania. Egyik pillanatról a másikra feltámadt a szél, Katalin hercegné lábait pedig megint meg lehetett csodálni. 

Getty Images/WPA Pool
Getty Images/WPA Pool

2018

Katalin hercegnével azóta is történtek kínos divatbakik, de a legutóbbi nagyon cikis eset négy évvel ezelőtt, Vilmos hercegnek unokatestvérének, Eugénia hercegnőnek az esküvőjén történt vele, mikor a windsori Szent György-kápolna előtt várakozva egy pillanat erejéig fellibbent a szoknyája.

Via