Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné az utóbbi időben egyre vidámabban és szexisebben öltözködik – ez pedig nemcsak a cipőválasztásain, hanem a ruháin is meglátszik, hiszen olyan merészen párosítja egymáshoz a rikító színű darabokat, ahogyan azt a modern királyi divat  megteremtője, Erzsébet királynő tette!

Katalin hercegné egyre nagyobb divatot teremt az öltözködésével

Katalin hercegné új, merész öltözködését nem más inspirálta, mint a mostanában nagyon menő dopamin divat, amit tavaly ősz óta előszeretettel alkalmaz a ruhatárában. Legyen szó piros-fehér vagy sárga-fehér összeállításról, a hercegné garantáltan partner abban, hogy ne olvadjon bele a tömegbe és  feltűnő színeket viseljen, ezért egyébként nem is meglepő, hogy annyira imádja a dopamin öltözködési trendet.

De mi is az a dopamin öltözködési trend? Röviden a színes, feltűnő színek egymáshoz való párosítását jelenti, aminek hála sokkal fiatalosabbnak és energikusabbnak tűnnek a nők. Victoria Beckham is előszerettettel alkalmazza ezt a trendet, csakúgy, mint Hailey Bieber és Bella Hadid, ám senki sem csinálja olyan jól, mint Katalin hercegné! 

Katalin hercegnének fantasztikusan állnak a vidám színek

Régebben Katalin hercegnét szinte mindig csak a kedvenc színében, a kékben lehetett látni, amibe előszeretettel öltöztette fel a gyerekeit is - mostanában azonban egyre több színt alkalmaz a ruhatárában, amiket remekül épít be a szettjeibe. Egyik legutóbbi hivatalos eseményén például talpig fehérbe öltözött, amihez egy rikító, citromsárga blézert párosított

Getty Images/WPA Pool
Getty Images/WPA Pool

Nem mindennapi választás, mert ezek a színek elég kényesek és kevés embernek állnak jól, ám Katalin hercegné elképesztően sikkessé tette ezt az öltözéket is – hála a dopamin trendnek. A nyár folyamán valószínűleg még több színes öltözéket fogunk látni rajta, az ősz beköszöntével azonban rendszerint sötétebbé válik a hercegné ruhatára, ami főleg nem a saját ízlésvilágának, hanem az angliai esős, borús idő miatti praktikumnak köszönhető.

Via