Kevés olyan ikonikus cipő létezik a világon, mint a Chanel bézs-fekete balerinája: kényelmes, szexi és mindenhez megy, legyen szó egy farmer-póló, vagy egy csinos koktélruhás összeállításról. Ezek után nem csoda, hogy egyre több fast fashion márka is kiad hasonló lapostalpút: a H&M például pár napja dobott piacra egy olyan verziót, ami megtévesztésig hasonlít az amúgy majdnem félmillió forintba kerülő Chanel cipőre! 😲

A H&M 6 ezer forintos balerináját akarja most mindenki

Minőségben biztosan nem olyan nagy részletességgel és kézi precizitással készült a H&M 6495 forintos cipője, mint a Chanel több százezer forintos darabja, ám az biztos, hogy külsőleg van olyan csinos, mint a méregdrága, báránybőrből készült változata! 

H&M Balerinacipő 6495 Ft
H&M Balerinacipő 6495 Ft

A fenti cipőhöz hasonló Chanel-darabot egyébként még előző szezonokban lehetett kapni, a francia luxusmárka tavaszi/nyári kollekciójában ugyanis most csak fekete színben szerepel. De ha még lenne is rá ennyi felesleges költőpénzed, akkor sem tudnál „csak úgy” hozzájutni! 🤷A cipőre ugyanis komoly várólista van, a gyakori méretek pedig szinte állandóan hiánycikkek – és akkor még nem is a márka legmenőbb, bézs-fekete színű lapostalpújáról beszéltünk, hanem a sima fekete változatról.

A sztárok is imádják ezt a Chanel cipőt 

Az ikonikus bézs-fekete Chanel cipőért persze nemcsak mi vagyunk odáig, 😍 hanem a sztárok is: Harry herceg felesége, a divatrajongó Meghan Markle például rendszeresen hordja az övét, de Kendall Jennert, Eva Longoriát, Bella Hadid-ot és Katie Holmest is többször lefotózták már a paparazzik ebben a balerinacipőben. 

Getty Images/Karwai Tang 
Getty Images/Karwai Tang 

Az tehát biztos, hogy egy igazi tavaszi slágercipőről van szó: szóval, ha nem akarsz lemaradni az olcsóbb, de külsőleg már-már megtévesztésig hasonló H&M verzióról, akkor nem árt sietned a vásárlással, mert a nők most megőrülnek ezért a darabért! A cipőt ezen a linken keresztül tekintheted meg az online webshopban.