Ha Kardashianékról van szó, már semmin sem lepődik meg az ember. 😀 Ha pedig még abba is belegondolunk, hogy mennyi vagyonuk van és milyen kacsalábon forgó palotákban élik a mindennapjaikat, akkor már azon sem lehet csodálkozni, ha egy millió forintot simán ráköltenek mondjuk a kedvenc nadrágjukra. 

Kim és Kanye lánya is szereti a divatos holmikat

Kim Kardashian divat iráni rajongását  Kanye Westtel közös lánya, North West is örökölte – ráadásul nem is akármilyen módon! 

A kis North még 10 éves sincs, de már dizájnereket meghazudtoló módon öltözködik és stylingolja magát. Persze, főleg csak akkor, amikor fotósok is lencsevégre kapják. Nemrég például édesanyja, Kim neonos outfitjét körözte le egy szempillatás alatt, mikor a lesifotósok megpillantották, hogy édesapja egyik kedvenc dzsekijét, egy királykék baseballdzsekit viselt, hozzá egy több százezer forintos mini fekete Balenciaga táskával, de ez még semmi!

North West szettje több millió forintot ér

A 9 éves kislány lábán a hihetetlenül nagy értékű ruhákon túl egy olyan limitált szériás platform cipő villogott, amit már abszolút nem lehet az üzletekben kapni, ám valahogyan ő még is megkaparintotta azt - annak ellenére, hogy egyáltalán nem tud benne járni! 👠 🙈 

North-on ugyanis nem más, mint egy 950 amerikai dollárt (kb. 380 ezer forintot) érő Balenciaga x Crocs platformszandál virított, aminek sarka különböző fémbetétekkel volt tele.

Nem néz ki túl kényelmes darabnak (valószínűleg North-nak sem volt az), ezért elismerésre méltó, hogy ilyen kicsiként is ilyen kitartóan viselte azért, hogy minél egyedibb legyen az outfitje.  Tény, hogy North a legjobb úton halad ahhoz, hogy divatikon váljon belőle, ezért kíváncsian várjuk, mit fog viselni a következő nyilvános szereplésén!

Via