Elképesztő videó részletekkel örvendeztette meg a rajongóit kedden este Kendall Jenner. Az Instagram oldalán ugyanis több félmeztelen felvételt osztott meg, a 276 millió követőjének legnagyobb örömére. 

Szexi felvételek 

A 27 éves szupermodell által közétett felvételeken fehérneműben pózol, a videók pedig jól láthatóan a hálószobájában készültek. 

Tökéletes test

Kendallnak a vállára omlott sűrű, csillogó haja, a videók a tükör előtt készültek, a modell pedig a karjával takarja a melleit. A felvételeken jól látszik Kendall tökéletes teste és szexi combjai. 

„Gnight” – írta a posztban Kendall, a bejegyzéshez pedig a testvérei, Kylie, Kim és Kourtney is hozzászóltak: 

Testvérei nem győzték dícsérni Kendallt /Fotó: Instagram/Kendall Jenner

Felrobbant az Instagram 

A modell bejegyzése persze szó szerint felrobbantotta az Instagramot, a posztot már több mint 5 millióan lájkolták, a hozzászólások pedig percről percre csak gyarapodnak. 

Kendall Jenner, tökéletes vagy kívül-belül

– írta az egyik kommentelő. 

Határozottan isteni ez a nő 

– fogalmazott egy másik. 

Volt, hogy melltartó nélkül pózolt

Kendalltől persze egyáltalán nem állnak távol a szexi megnyilvánulások, pár héttel ezelőtt például egy olyan ruhában töltött fel magáról képet a közösségi oldalra, ami alá nem vett fel melltartót.  A bokáig érő fekete ruhát egy hozzá passzoló pántos szandállal vette fel, ékszerként pedig egy ezüst fülbevalót, valamint egy 3D hatású trópusi virággal díszett nyakláncot választott. 

Bugyiban ment ki az utcára 

Novemberben pedig egy olyan felvétel készült Kendallről, ami még a sokat látott rajongókat is megdöbbentette. A híresség ugyanis gyakorlatilag bugyiban ment ki az utcára. 

A felvételt akkor Dani Michelle, a hírességek stylistja osztotta meg Kendallről az Instagramon, amihez csak annyit írt: „jó reggelt, Kendall Jenner”

Érdekes megjelenését persze a rajongók sem hagyták szó nélkül, Raissa Gerona, a Revolve márka vezérigazgatója például odáig volt a szettől, a poszt alatt azt írta: „Meghaltam ettől!!!”

 Eközben persze voltak olyanok is, akik viccet csináltak a hiányos öltözékből, az egyik hozzászóló azt írta: 

Bárcsak elfelejthetém a nadrágomat. 

(via)