Az őszi divattrendek rengeteg különlegességet tartogatnak a számunkra: a menő csíkos pulcsik után már itt is van az ősz legmenőbb csizmája, az ezüst csizma, ami jelenleg annyira menő, hogy az influk konkrétan felvásárolják a boltok polcairól. Térdig érő, combig érő, boka, cowboy fazonú, lapos és tűsarkú változatot is lehet kapni az üzletekben, de most minden divatrajongó ilyen akar, úgyhogy jobb lesz, ha igyekszel! 

Minden influencer öltözékét feldobja az ezüst csizma

Az ezüst csizmák már önmagukban öltöztetnek: a lehető legegyszerűbb, basic fekete outfitet is feldobják, de ha szürkés-bézses színekkel párosítod, elképesztően sikkes leszel! Ruhához, farmerhez és legginghez is nagyon illik, ezért egy igazi multifunkcionális darabról van szó. Készülj fel a kíváncsi tekintetekre, de arra is, hogy páran tutira megkérdezik majd, hol vetted a legmenőbb őszi csizmát.

A magyar üzletekbe ugyanis még csak most kezd el bejönni ez a trend, a kínálat folyamatosan növekszik, de már most várólista van minden menő darab kelendőbb méreteire! 

Elképesztően extra ez a csizma trend

Érdemes kinézned tehát, melyik márka, melyik darabja tetszik és azonnal lecsapnod rá, ha elérhető, mert tutira el fogják vinni az orrod elől, ha nem teszed! Ennek a nagyon új és nagyon vadító őszi csizmatrendnek a legmenőbb darabjait ugyanis már elkezdték felvásárolni az influencerek, akik teletöltik az instájukat ezüst csizmás fotókkal.

Oké, elsőre nagyon feltűnő és extra ez a trend, de miért is ne adhatnál neki te is egy esélyt? Ha az influencerek viselni tudják, akkor te is! Főleg, ha szereted a különleges dolgokat, hiszen az ezüst csizmák trendjénél idén extrább divatot már biztosan nem fogsz találni!   

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

ZARA Leather block heel knee-high boots 39 995 Ft FT
ZARA Leather block heel knee-high boots 39 995 Ft
Bershka Magas sarkú, cowboy csizma 16 995 Ft
Bershka Magas sarkú, cowboy csizma 16 995 Ft

Via