Mindig vannak olyan dizájner táskák, amikért megőrülnek a divatrajongók! A nyáron a Loewe rattan táskája volt a nyerő, ami piacos/szatyros megjelenése ellenére óriási siker lett az influencereknél, most pedig a Bottega Veneta Jodie táskája a legnépszerűbb. Ez egy kisméretű, fonott táska, aminek a különleges alakja első ránézésre jobban hasonlít egy túrós batyura, mintsem egy tipikus női táskára! 

Az összes divatguru megőrül ezért a dizájner táskáért 

A táskát egyébként csak pár éve keresztelték el a Jodie névre: onnan kapta a nevét, hogy 2018-ban Jodie Foster Oscar-díjas színésznő ezzel a táskával takarta el az arcát a paparazzik elől, totál népszerűvé téve ez a táskát; rá két évre pedig már csak a Jodie néven emlegették ezt a darabot. Könnyű divattörténelmet írni, nem?

Egyébként nemcsak Jodie Foster imádja ezt a táskát, hanem még influencerek és divatbloggerek tucatjai is, sőt, még a sztárok is! Hailey Bieber szinte már más retikült sem hord, csak ezt a táskát a legkülönfélébb színekben, de Rosie Huntington-Whiteley brit topmodell, valamint Victoria Beckham és Kylie Jenner is nagyon-nagyon szereti a kedvenc Jodie táskáját! 

Fekete színben a legmenőbb az ikonikus Bottega Veneta táska

A hatalmas sztárpromó után nem csoda, hogy a divatrajongó influencerek is felültek a Bottega-vonatra és sorra fotóztatják le magukat az instájukra ezzel az egyébként igencsak drága, 1.1 millió forint értékű dizájner táskával, amit csak a legelitebb luxuskategóriás webshopokban, valamint a hivatalos Bottega Veneta boltban lehet beszerezni.

Az instát gyorsan átgörgetve szembetűnő, hogy a Jodie bag most a fekete színben a legnépszerűbb – igaz,  még bézsben, szürkében és fehérben is jelen van a márka őszi/téli kollekciójábaní, a nyáron pedig rikító narancs, erős lila, citromsárga és fűzöld színben is árulták. Úgy tűnik, megint a mono a menő! 

A fekete színű egyébként rendkívül praktikus az ősszel meg a legborósabb, legsárosabb időben is teljesen jól néz ki, nem hívja fel magára a figyelmet és ezt aztán mindenhez fel lehet venni. Farmerhez, nagy dzsekihez, de még edzőcipős, sportos szerkókhoz is jól megy, ha viszont koktélpartira lennél hivatalos vagy randira készülsz, ez a kis táska akkor is beválja a hozzá fűzött reményeket! A Jodie bag tehát nagyon menő, a kérdés már csak az, hogy egy újabb trendhóbortról vagy egy örök klasszikus táskáról van-e szó – ezt viszont már csak az idő tudja majd  megmondani. 

Via