Vannak olyan dzsekik, amik már évek óta klasszikusoknak számítanak és bármi is legyen a legújabb trend, egyszerűen nem mennek ki a divatból! Ilyenek az övvel ellátott, csípő alá érő fazonok is, amik a stylistok szerint a lehető legjobb választások azok számára, akik nem tudják, hogy milyen őszi dzseki mellett döntsenek! 

Minden nőnek jól áll ez a dzseki 

A derékövvel ellátott, csípő alatt végződő dzsekik a stylistok szerint azért nem mennek ki a divatból, mert mindenkinek jól állnak: a vékonyabb testalkattal rendelkezők formás, nőies alakot tudnak vele varázsolni maguknak; a teltebb nők pedig a rövid kabáton lévő deréköv segítségével ügyesen el tudják terelni a figyelmet más testrészeikről.

Az átlagos testalkattal rendelkezők is imádják ezt a fazont, hiszen nekik meg aztán 100%, hogy jól áll ez a fazon: a jó hír pedig az, hogy idén is meg lehet találni ezt a dzsekit a divatüzletek polcain!

A stylistok szerint ez a dzseki nagyon slankítja a nőket

Tweed- és farmer anyagból, valamint bomber és pufi fazonban is egyaránt kaphatóak ezek a dzsekik, melyek vásárlása során csak a megfelelő hosszúságra kell figyelni. Az átlagosnál rövidebb, derékig, csípőig érő kabátok szinte mindenkire ráraknak pár plusz kilót; a térdig és bokáig érő ballonkabátokban pedig könnyen elveszhetnek azok, akik vékonyabb testalkatúak.

A csípő alatti fazonok viszont tökéletesek, mert elképesztő sziluettet varázsolnak minden nő számára! Az idei legdivatosabb szín a csokoládébarna és a szürke, de a klasszikus feketében is megéri beszerezni egy ilyen darabot, hiszen bármilyen nadrághoz fel tudod majd venni a következő néhány hónapban!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

H&M Gyapjúkeverék kabát 49 995 Ft
H&M Gyapjúkeverék kabát 49 995 Ft
Vero Moda Rövid kabát 27 990 Ft (Zalando.hu)
Vero Moda Rövid kabát 27 990 Ft (Zalando.hu)

Via