A 2023-as őszi trendek hihetetlenül trendik és változatosak: a menőedzőcipőktől kezdve a must-have blézereken át egészen a bestseller farmernadrágokig mindenből bemutatjuk a legjobbakat: és ez most az idei őszi dzsekikre is igaz! Megtaláltuk ugyanis a szezon legdivatosabb dzsekijét, amit még pont időben beszerezhetsz a nagy hidegek előtt!

Ennél az őszi dzsekinél jobbat nem fogsz találni

Nem másról van szó, mint az oversized, azaz túlméretezett szabású farmerdzsekikről, amik a sokoldalúságuknak köszönhetően szinte mindenkihez illenek – legyen szó alacsony vagy magas, vékony vagy plus-size testalkatról.

Különösen jól viselhető ez a dzseki a mostani időjárásban, ugyanis nappal még nem kell vastag téli kabátokba burkolózva járni az utcákat; az oversized farmerdzsekik alá azonban bőven be lehet öltözni, ha az időjárás úgy kivánja. Tapasztalatunk szerint egy trikó, póló, garbó, de még egy vékony kardigán is alá megy egy ilyen dzseki alá, szóval bőven lehet rétegezni! 

Világos, sötét és metálszínekben is nagyon menő

A divatüzletek jelenlegi kínálatában ráadásul nem kell megalkudni a klasszikus kék színnél: fekete, koptatott, világos és vintage verziókban is fellelhetők a farmerdzsekik a boltokban, sőt, még flitterekkel, fémes kiegészítőkkel és metálfénnyel díszített változatokon is megakadt a szemünk.

Az biztos, hogy egy ilyen dzseki alapdarab egy őszi gardróbban és mivel ilyen sokféle változatban kapható, tutira megtalálod te is a stílusodhoz és az életvitelethez legjobban illő darabot. Válassz olyat, amit a legkönnyebben be tudsz illeszteni az őszi ruhatáradba: ha ránk hallgatsz, a kedvenc farmernadrágod színéhez igazítod az új oversized farmerdzsekid színét!

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

H&M Túlméretezett farmerdzseki 13 995 Ft
H&M Túlméretezett farmerdzseki 13 995 Ft
ZARA Z1975 Denim jacket with pockets 10 995 Ft
ZARA Z1975 Denim jacket with pockets 10 995 Ft

Via