Ha már te is unod, hogy a fehér sportcipőd totál koszos és sáros lesz egy esős őszi nap után, akkor van egy egy jó hírünk: ebben a szezonban a cipőtrendeknél már abszolút nem divat a fehér szín, a sportcipőknél legalábbis tuti nem. Ma már mindenki ezüstben nyomja, abból is a lehető legfényesebb és legextrább változatok a legmenőbbek!

Ez az új őszi cipő mindent más lábbelit leköröz

Ha az idei őszi szezonra még nem vettél magadnak félcipőt, akkor jól jártál: a legfrissebb trendjelentések szerint ugyanis már nem a fekete vagy a fehér darabok a legmenőbbek, hanem az ezüst színű sneakerek, tehát ezekre érdemes most beruháznod!

Az év elején, a 2023-2024-es őszi-téli divatheteken a Chanel elképesztő mennyiségű ezüstös lábbelit mutatott be a kifutóján, rá pár napra pedig a Gucci, a Jimmy Choo, a Golden Goose, a Valentino, a Balenciaga, a Karl Lagerfeld és az Acne Studios is egyre-másra sorozta be az ezüst sportcipőit – hogy a Jordanekről és a Maison Margieláékról ne is beszéljünk. De nem kell százezreket költened az ezüst lábbelikre, mert a legmenőbb sportmárkák is sorra rukkolnak elő ezekkel a cipőkkel

A New Balance ezüst színű sportcipő-kínálata például elképesztően tetszetős, de az Adidas, a Nike, a Puma, az Asics és még egy halom márka halmozza el a divatüzleteit ezekkel a cipőkkel. Hogy mi a jó bennük? Az, hogy extra, nagyon mai és trendi, ami miatt még a lehető leghétköznapibb, all-black outfiteded is egy csettintésre feldobja egy ilyen cipő. Egy próbát mindenképpen megér, lehet, hogy ez lesz a kedvenc sportcipőd! 

Ha neked is tetszik ez a trend, próbáld ki a következő darabokat! 

New Balance MR530 UNISEX Edzőcipő 47 990 Ft (Zalando.hu)
New Balance MR530 UNISEX Edzőcipő 47 990 Ft (Zalando.hu)
HUGO Edzőcipő 63 590 Ft (Zalando.hu)
HUGO Edzőcipő 63 590 Ft (Zalando.hu)

Via