A pasik vizuális alkatok: szeretik, ha egy nő szép ruhában, ápolt külsővel jelenik meg, ezért hanyatt-homlok menekülnek, ha a következő (mostanában nagyon divatos) nyári cipőket meglátják rajtunk. Szerintük ugyanis nem elég nőiesek és nem elég finom megjelenésűek  ezek cipők ahhoz, hogy egy jó csaj hordja őket. Vajon igazuk van? Szavazz a cikk végén! 👡⬇️

PLATFORM SZANDÁLOK

Hiába hordja sok sztár őket, ormótlannak és rondának tartják a pasik a platform szandálokat. Az egy dolog, hogy legalább egy fejjel magasabbak leszünk bennük (hiszen sok ilyen darabnak 10-15 centiméteres sarka van), állításuk szerint nem lehet szépen menni bennük, ezért még a legjobb csaj megjelenését is lerontja egy ilyen lábbeli.

Getty Images/Edward Berthelot
Getty Images/Edward Berthelot

MAGASSARKÚ TANGAPAPUCSOK

A férfiak többsége szerint teljesen értelmeztetlen ez a trend, nem tudják összerakni a fejükben, hogyan lehet a strandra viselt flip-flop papucsokat és a magassarkú szandálokat kombinálni. Hát, például úgy, ahogyan az a lenti képen is látható! A pasiknak mindenesetre nem jön be ez a kombó, úgyhogy az első randira inkább ne menj el egy ilyen lábbeliben.

Getty Images/Edward Berthelot
Getty Images/Edward Berthelot

TELITALPÚ CIPŐK

Vannak pasik, akik úgy hívják őket, hogy szivacstalpú cipők – ez már önmagában sokat elárul arról, mennyire is szeretik rajtunk őket. Bár tény, hogy ezek a darabok nem túl nőiesek, a divatvilágban most nagyon népszerűek a telitalpú cipők, amik a legkülönfélébb színkombinációban is kaphatóak. Kíváncsian várjuk, meddig lesz népszerű ez a trend! 

KAPCSOS SZANDÁLOK

Rettentő kényelmesek, de legalább ugyanannyira csúnyák is - ez utóbbit a pasik mondták, akiknek a hideg futkos a hátukon, ha meglátnak egy szép nőt Birkenstock-féle szandálban rohangálni. Pedig nagyon jól tartják a lábat, könnyen fel-és le lehet őket venni, de ez sem elég indok a pasiknak arra, hogy elfogadják rajtunk ezt a lábbelit.

Getty Images/Edward Berthelot
Getty Images/Edward Berthelot

KLUMPÁK

Óvónéniknek, tanároknak, dokiknak, orvosoknak és takarítóknak abszolút megengedett munka közben, minden más alkalomra azonban inkább a hajítsuk a sarokba a pasik szerint. Nem tudnak azonosulni ezzel a formával, az egyik legriasztóbb cipőknek tartják a klumpákat, ezért ha tetszeni akarsz álmaid férfijának, inkább ints búcsút ennek a lábbelinek.

Getty Images/Jeremy Moeller
Getty Images/Jeremy Moeller
Szavazás

Via