A legújabb körömtrendek szebbek és látványosabbak, mint valaha: hideg árnyalatú babakék manikűrök mellett egyre több helyen lehet látni a csodás ezüstös körmöket is, amiket immár nemcsak különleges alkalmakra és rendezvényekre, hanem a mindennapokra is egyre többször kérnek a nők a körmöseiktől. Következzenek most a legszebb ezüstös manikűrtrendek, amiket neked is ki kell próbálnod idén ősszel! 

METÁLKÖRMÖK

A színtiszta ezüstös körmök szexik, vadítóak és nagyon dögösek: klasszikus megjelenésüknek hála úgy hívják fel magukra a figyelmet, hogy közben nem vakítanak bele a szemedbe, a napfényben mégis meg-megcsillan a ragyogásuk. Kombinálhatod más ezüstös körmökkel is, mint ahogyan azt az alábbi képen is láthatod: a fekete körmökre festett ezüstösen csillogó fedőlakk tökéletes összhangot alkot az ezüstös körmökkel.

EZÜSTÖS FRANCIA 

Ha a színtiszta ezüst manikűrnél egy kicsit szofisztikáltabb megjelenésre vágysz, bátran javasoljuk neked a klasszikus francia manikűrt, amit metálfényes ezüst színben is könnyen meg tudsz valósítani. Az eredmény finom, nőies, ékszerszerű körmök lesznek, amiket garantáltan meg fognak dícsérni a kolleganőid és a barátnőid. Esküvői körmöknek is tökéletes, olyan szép!

EGYSZERŰ STRASSZKÖVES

Az ezüstös hatást nemcsak ezüst körömlakkokkal, hanem ezüst fényben csillogó strasszkövekkel is elérheted! Ma már a drogériában is lehet körömre ragasztható mmtricákat, strasszköveket kapni, profi körmös boltban pedig egészen biztosan találsz csomó változatban. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet és a natúr, semleges színű körmödre ragasztani őket. Még különösebb  körömdíszítési tudás sem szükséges hozzá!

GLITTERES KÖRÖM

Diszkókirálynőnek is be fogsz illeni ezekkel a nagyon menő körmökkel, amik kicsit bonyolultak lehetnek azok számára, akik nincsenek hozzászokva a DIY otthoni körmözéshez, de a profi körmösöd biztosan meg tudja neked is valósítani. A trükk abban rejlik, hogy a glittereket a korábban már átkent körmöd alsó részére ragasztod rá, utána pedig még legalább két réteg fedőlakk segítségével rögzíted azokat, hogy fixen maradjanak fent. A legprecízebben szemöldökcsipesszel tudod felhelyezni őket! 

velvet nails

A bársonyos manikűr, azaz a velvet nails elkészítése körmös nélkül, DIY könnyebb, mint hinnéd. A trükk ugyanis nem a különleges manikűrözésben, hanem a mágneses alapú körömlakkokban rejlik, melyek segítségével pillanatokon belül el lehet érni ezt a bársonyos hatást, ami szinte 3D-s világításban ragyog. Ezeket a körömlakkokat magával a mágnessel lehet aktiválni, 3-5 mp-ig kell a köröm felett tartani és minél közelebb tartod a körmödhöz, annál erősebb lesz a velvet effekt. Érdemes kipróbálnod! 

Via