Talán még soha nem voltak olyan népszerűek a visszafogott, szolid színű manikűrök, mint idén! Az év elején Kim Kardashian hozta divatba a bézses árnyalatú Rich Girl-manikűrt, később pedig Kylie Jenner teremtett trendet a tejcsokoládés körmökkel.  A most következő nyári körömtrend is egy rendkívül elegáns, finom manikűr, csak ez most éppen világoslila színben, amit a profi körmösök csak levendula lattének neveznek! 

Csodálatosan elegáns a levendula latte manikűr

A tökéletes levendula latte manikűr azon alapszik, hogy megtaláld a bőrtónusodhoz legjobban illő világoslila árnyalatot: ha túl sötétet választasz, akkor nem lesz olyan finom az összhatást, ha pedig inkább világos, a fehérbe hajló a lila szín, szinte láthatatlanok maradnak a körmeid. A legjobb, ha a levendula színénél pár árnyalattal világosabbat választasz: mintha csak ráöntenél egy kis tejszínt a lila színre.

Ha a szín megvan, utána már tied a választás! A legegyszerűbb, teljesen levendula latte körmök ugyanolyan fantasztikusan mutatnak, mint a klasszikus francia manikűrrel megalkotott világoslila körmök, de ha egy kis csavart akarsz vinni a dologba, akár hullámos manikűrt is készíthetsz magadnak!

A lényeg, hogy ne ess túlzásba a díszítésekkel, a mintákkal és a kacifántos formákkal, mert akkor pont azt az ellenkező hatást éred el a manikűröddel, amire kitalálták a levendula latte körmöket!

Akár minden körmöd lehet más árnyalatú

Nem tudsz választani a gyönyörű lila árnyalatok közül? Nem is kell! Színátmenetes, ombré hatást is elérhetsz a manikűröddel, ha a legsötétebb, lila színt fokozatosan világosítja egy kis tejszínes, fehér keverőlakkal a körmösöd. Ezzel a technikával jobban összhangban lesznek a körmeid, mintha mindegyiket más körömlakk árnyalatra festenéd, a végeredmény pedig rendkívül egyedi lesz.

Igaz, ez az ombré levendula latte már a merészebbeknek való manikűr, ám színében és formájában ez a fajta köröm is rendkívül szép hatást nyújt. Különösen igaz ez akkor, ha a manikűr elkészültével néhány réteg fénylakkal is átkeni a körmeidet a körmösöd, pont úgy, mint a fenti képen!

Via