A babakék az egyik legszebb, legpompásabb manikűr szín, amit a nyári és az őszi szezon átmenetében kipróbálhatsz. Elég vidám és vagány ahhoz, hogy feldobja a szeptember első napjait, de ha hirtelen esős, borongós lenne az idő, akkor is szuperül fogsz benne mutatni. Ez körömlakk szín nagyon tuti, épp ezért mutatunk 6 variácót arra, hogy te is ki tudd próbálni! 

KLASSZIKUS BABAKÉK

A klasszikusokkal nem lehet hibázni: a babakék már önmagában véve is egy szolid és visszafogott, mégis szemet vonzó árnyalat, amit nem hordanak sokan. Farmerdzsekihez vagy virágos kisruhához éppolyan jól mutat, mint a legvagányabb bőrkabádothoz vagy éppen a kedvenc bikinidhez, ezért ha más extra manikűr festést nem is, ezt mindenképpen próbáld ki!

MODERN MINIMALISTA 

A babakék egy hideg tónusú árnyalat, ezért a metálos, csillogós felületek remekül illenek hozzá. Miért is ne próbálhatnád ki a kettő keverékét? Egy vékony ezüst csík például hihetetlenül feldobja a babakék manikűrödet, az összhatás mégsem lesz túl kihívó, inkább modern stílusú és minimalista megjelenésű!

CUKI MASNIS

Ha a minimalizmust nem neked találták ki, a cukiságból viszont sosem elég, az egyenes csíkok helyett érdemes egy kis masnit festened a körmeidre! Sima, klasszikus manikűrön is jól mutat, de a francia körömfestéssel is remekül kombinálható: teljesen rádbízzuk melyik módszerrel próbálod ki a cuki masnikat, a lényeg, hogy neked tetsszen a végeredmény! 

fényes GLAZED DONUT

Ki mondta, hogy Hailey Bieber kedvenc manikűrjét, a glazed donut körmöket csak fehéres-pinkes árnyalatokban lehet kipróbálni? Hidd el, babakékben épp olyan jól mutat, ha nem jobban! Egyszerűen csak fesd klasszikusan a körmeidre, utána pedig menj rajtuk végig pár rétegben az extrán, metálfényben csillogó, átlátszó fedőlakkoddal. Ilyen vad lesz a végeredmény! 

MESÉS CSILLAGOS

Ezt inkább a profiknak javasoljuk, mert könnyen el lehet rontani: az alábbi manikűrhöz kell türelem, illetve pár kellék (pl. strasszkő, tűhegyű ecset), de a végeredményt nézve simán megéri a befektetett energia. Ez a csillagokkal díszített klasszikus francia manikűr festés annyira szép babakék árnyalatban, hogy most azért fogsz rimánkodni, minél később nőjenek meg a körmeid!

lyukas FRANCIA

A babakék a világos- és a sötétkék közötti átmenetet jelöli, ezért ha neked nem elég egy szín, simán párosíthatod a kék valamilyen más árnyalatával. Sötéttel párosítva erős kontrasztot alkot, ami nemcsak a körmeid teljes felületén, de vékony festéssel, keretve is remekül mutat. Ez a lyukas  francia manikűr például teljesen új szinte emeli a babakék körömlakk alkalmazását, érdemes adni neki egy esélyt, ha tetszik, amit a képen látsz!

Via