Az új Barbie-filmnek köszönhetően talán még soha nem voltak olyan népszerűek a cuki rózsaszín és pink körmök, mint most! Az szépségrajongó influencerek sorra töltik fel a szuperbarbies, pink manikűrjeiket a közösségi médiára, ami minket is inspirált arra, hogy összegyűjtsük a legszebb, legmenőbb Barbie-manikűröket! 

GLAZED DONUT BARBIE

A totálpink manikűrrel nem lőhetsz mellé: bár ez a legalapabb Barbie-manikűr, a filmben is rengeteg Barbie hordja, sőt! Margot Robbie is ezt a manikűrt preferálja, hiszen ma már hihetetlenül sokféle árnyalat és fedőfesték közül lehet választani. A glazed donut effektet például egy átlátszó, enyhén csillogó 💎 fedőlakkal tudod a legkönnyebben elérni: elképesztően fényesek lesznek tőle a körmeid, sosem akarsz majd megszabadulni tőle!

MINTÁS BARBIE

Annyi édes Barbie-minta létezik, hogy nem is lehet közülök választani! Szerencsére nem is kell, mert akár mindet felfestheted a körmeidre, ha éppen úgy tetszik. A virágok, 🌸 a pillangók, a csillagok és a szívecskék mind-mind a Barbies álomvilág részei, ezért a sima rózsaszínű körömlakkodat simán feldobhatod ezekkel a mintákkal. 

METÁLFÉNYES BARBIE

A metálfényes ruhadarabok már időtlen idők óta Barbie kedvencei: miért ne próbálhatnád ki ezt a trendet a körmeiden is? Hihetetlenül vagány, nagyon extra és szexis leszel, ha bevállalod ezt a köröm trendet, de azért készülj fel a vizslató tekintetekre! 💕Az biztos, hogy ha ilyen pink, metálfényes manikűrt készítesz magadnak, garantáltan nem maradnak észrevétlenek a körmeid!

SZíVECSKÉS BARBIE

Minden Barbie szívecskében látja a világot, ezért a trendi Barbie-manikűrök között elképzelhetetlen, hogy ne legyen legalább egy szívecskés változat! Nem kell, hogy az egész manikűrödet szívekkel lepd el, elég ha csak egy-egy körmödre fested a mintát, de az is remekül mutat, ha mindegyikre raksz egy pici változatot, úgy, mint a lenti képen! Hát nem cuki?💗

NEON BARBIE

Nem kell csupa rózsaszínben látnod a világot! Bár a legtipikusabb Barbie-szín a pink, a neonos árnyalatok is gyakran fordulnak elő az új Barbie-filmben, ezért ha kedved támad egy kis színezéshez, bátran próbáld ki a neonos körmöket! 🎀 Tapasztalatunk szerint a neonsárga és a neonzöld mutat a legjobban a pinkkel, ezért ezekben a kombókban érdemes kipróbálnod ezt a manikűrt!

francia-strasszköves barbie

A klasszikus francia manikűrrel nem lőhetsz mellé, akkor sem, ha a rózsaszín különböző árnyalataiban szeretnéd megvalósítani! A cuki hatást fokozhatod egy kis extra csillogással, ✨ amit a könnyen felragasztható, öntapadós strasszköves matricákkal könnyen el tudsz érni. Egy-kettő a körmödre és már készen is van az a manikűr, amit minden Barbie szívesen viselne! 

Via