A téli öltözködés alapját a rétegezés jelenti, hiszen ilyenkor nem viselhetsz egy egyszerű inget farmerrel. A legtöbben a farmer alá egy plusz réteget is felvesznek, ez pedig nem más, mint a harisnya. Sajnos van egy rossz hírünk, mivel ezzel csak rosszabbat csinálsz! 

Ezért ne vegyél harisnyanadrágot a farmer alá

Megértjük, ha télen is szeretnél csinosan öltözködni, ezért a vékonyabb farmereidet úgy próbálod meg kényelmesebbé tenni, hogy aláveszel egy harisnyát. De nem minden harisnya számít jó választásnak. A szoknyához, ruhákhoz hordott harisnyáid például tuti, hogy nem felelnek meg erre a feladatra. 

Az elasztán, amiből a harisnyanadrágok készülnek nem melegít kellően, nem tartja meg a hőt. Így a hideg levegő a farmered és a harisnyád között megragad, amitől idővel sokkal jobban fogsz fázni.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a hidegben érdemesebb harisnya nélkül elindulnod. A lényeg, hogy ne a szokásos harisnyákat viseld, amiket mondjuk szoknyához felvennél a melegebb téli napokon. Vásárolj külön pamutból, gyapjúból, vagy más anyagokból készült speciális téli harisnyákat, melyek megtartják a meleget, így nem fogsz bennük fázni. 


Via