Vannak olyan téli ruhadarabok, amik nagyon menőnek számítanak: ilyenek például a  kötött ruhák, a  csíkos pulóverek, vagy akár a flitteres blézerek, amiket imádnak a nők. Léteznek azonban olyan divatdarabok is, melyek hiába örvendenek nagy népszerűségnek, a stylistok óva intenek minket a viselésüktől, mert szerintük sokkal közönségesebben nézünk ki  tőlük. Vajon melyek ezek a viseletek? 

Ezek a téli ruhadarabok közönségessé teszik az öltözködésedet

1. KINYÚLT, LÓGÓ PULÓVEREK

Az oversized ruhadarabok nagyon menőnek számítanak idén télen, ám időről időre nem árt átnézni őket: vannak ugyanis olyan fazonok, amik nem túlméretezettek, sokkal inkább lazák és kinyúltak a sok viselés után. Ezektől érdemes megszabadulni vagy maximum otthon, a négy fal között viselni őket, mert a stylistok szerint egyáltalán nem elegáns viseletek, nem éri meg bennük utcán mutatkozni.

Mit viselj helyette? Ha az alakkövető, testre tapadós pulóver, kardigánok nem a te ízlésedet tükrözik, akkor megfontolhatnál egy csodás csíkos pulóvert, ami egy nagyon sokoldalú viselet, szinte mindenhez fel tudod őket venni! 
2. SZŐRÖS TEDDY KABÁTOK

A stylistok szerint amikor megveszed, szuperül néznek ki, de minél többször hordod őket, annál jobban teszed ki a kritikus időjárási viszonyoknak. A hosszú szőrméjük becsomósodik, összegubancolódik, "rasztaszerűvé" válik és már egyből nem egy csinos és stílusos kabát, hanem inkább egy agyon használt ruhadarab érzetét fogják kelteni, amint éri őket egy kis csapadék. 

Mit viselj helyette? A gyapjúkabátok struktúrált, szabott alakjuk miatt nemcsak jól fognak állni, hanem nagyon strapabíróak is: remek nedszívó-képességgel rendelkeznek, gyorsan meg tudod őket szárítani akkor is, ha havazás közben viselted őket! 
3. POMPONOS TÉLI SAPKÁK

Gyerekeken még cuki, de a felnőtt nőkön inkább komolytalanul, már-már idétlenül festenek a kötött téli sapkák tetején lévő pomponok, amik semmilyen más funkciót nem látnak el, csak díszként vannak jelen a sapkán. Nem egy vonzó viselet a pasik szerint sem, ezért ha megtetszik egy ilyen darab, a pomponokat az öltözködési szakértők javasolják egy ollóval levágni róluk!

Mit viselj helyette? A kötött téli sapkák remekül néznek ki, nem kell róluk lemondanod, csupán arra figyelj, hogy az ityegő-figyegő pomponokat inkább hagyd meg a gyerekeknek! 

Via