Kevés olyan ruhadarab található meg a divatüzletekben, amiket nem vennénk fel szívesen, hiszen amiket a boltokban árulnak, az tutira divatos – gondoljuk mi. A stylistok viszont óva intenek a következő ruhadarabok viselésétől, mert állításuk szerint kivétel nélkül minden nő öltözködését közönségessé, az outfiteket pedig slampossá és olcsó hatásúvá teszik!

Ezek a ruhadarabok közönségessé teszik az öltözködésedet

1. SZAGGATOTTT NADRÁGOK

Akár farmer, akár sima nadrág, a szaggatott, lyukas nadrágok már rég kimentek a divatból: nem mutatnak sem jól, sem előnyösen a nőkön és nagyon nehezen lehet hozzájuk csinosan felöltözni. Épp ezért, a stylistok semmiképpen sem javasolják, hogy az őszi gardróbodban szaggatott nadrágokat is tarts – főleg úgy, hogy a pasik is utálják ezt a ruhadarabot a nőkön!

2. NAGY LOGÓS PULÓVEREK

Elképesztően magukra vonzzák a tekintetet és szinte garantáljuk, hogy senki sem fog a szemedbe nézni, ha egy nagy logókkal díszített pulóverben, dzsekiben bukkansz fel az utcán. Minél nagyobb a márkajelzés, annál nagyobb az esélye, hogy elvonod a figyelmet a személyiségedről: a kutatások szerint pedig a stylistok azoknak az öltözködését találják a legellenszenvesebbnek, akik tetőtől talpig logós ruhadarabokba öltözködnek.

3. SZÍNES FLITTERES RUHÁK 

Bár az ünnepi szezon közeledtével egyre több flitteres ruha lepi el a boltok polcait, a stylistok óva intenek attól, hogy túlságosan elcsábítson minket ez a trend. Állításuk szerint egy-egy ruhadarab még belefér, de ha tetőtől talpig flittereket viselünk (melyek ráadásul piros, kék, sárga és zöld színekben ragyognak), úgy abszolút nem lesz elegáns az összhatás, maximum csak közönséges!

Via