Te is sokszor agyalsz azon, hogyan is tudnál a mindennapokban csinosan felöltözni? Ezzel az új ruha fazonnal soha többet nem fogsz ezen gondolkozni! Az empress szabású ruhákat 👗 ugyanis elegáns, nappali viseletekre találták ki, tehát lényegében bárhová felveheted őket. Plusz jó hír, hogy a  stylistok szerint kivétel nélkül mindenkinek jól állnak, magassagától vagy testalkattól függetlenül! 

Mindenkinek jól állnak ezek az empress ruhák 

Kevés olyan ruha létezik, ami mindenféle testalkaton jól mutat, de az empress ruha ilyen: alacsonyaknak és magasaknak, XXS vagy XXL méretűeknek, valamint kis vagy nagyobb dekoltázzsal rendelkezőknek ugyanolyan fantasztikus áll ez a ruha, ami tulajdonképpen az empress ruha sikerének is a kulcsa.

Mintától és színtől függetlenül többféle verzióban meg lehet vásárolni és tulajdonképpen cska pár dologra kell figyelni ahhoz, hogy tényleg a lehető legtökéletesebb empress ruhát válaszd ki magadnak. 

Honnan tudod felismerni az empress ruhákat?

  • Rövid, de maximum 3/4-es ujj
  • Visszafogott dekoltázs
  • Magas nyakrész 
  • Húzott vagy öves derékrész 
  • Midi hosszúság
  • A-vonalú szoknyarész
  • Katalin hercegné is felvenné

Ha ezek a feltételek teljesülnek (különösen az utolsó 😉), szinte biztos, hogy empress ruhát találtál magadnak, amit szinte bármilyen eseményre fel tudsz venni. Legyen szó egy kis városnézésről, shoppingról a csajokkal, egy ebédről vagy akár egy randiról, ez a ruhatípus tuti választás a stylistok szerint. Nem is meglepő, hogy Katalin hercegnének is ezek a ruhák a kedvencei...

Katalin hercegné kedvencei közé tartoznak az empress ruhák

A fantasztikus öltözködéséről is híres Katalin hercegné egyenesen rajong az empress ruhákért, ami nem csoda. Tökéletesen állnak rajta ezek az elegáns, szofisztikált stílusú darabok, amik egyszerre csinosak és modernek, valamint felelnek meg a brit királyi etikai kódex összes öltözködési szabályának.

Getty Images/Karwai Tang
Getty Images/Karwai Tang

Az empress ruhák nagy rajongói közé nemcsak Katalin hercegné, hanem Beatrix hercegnő, Taylor Swift, Blake Lively, Paris Hilton és Amal Clooney is tartozik, bátran mondhatjuk tehát, hogy a legjobban öltözött sztárok is erre a ruhafazonra szavaznak, ha elegánsan kell megjelenniük valamilyen casual eseményen, ahová nem szeretnének koktélruhát vagy estélyit felvenni. 

Ha neked is tetszik ez a ruha, próbáld ki a következő darabokat!

H&M Rakott sifonruha 15 995 Ft
H&M Rakott sifonruha 15 995 Ft
Even & Odd Nappali ruha 15 990 Ft (Zalando.hu)
Even&Odd Nappali ruha 15 990 Ft (Zalando.hu)

Via