Bár a masnis hajkiegészítőket általában csak a kislányokon vagy baalerinákon lehet látni, idén nyáron teljesen berobbant a köztudatba ez a menő masnis hajtrend! Ezt a nagyon édes és cuki kiegészítőt ráadásul nemcsak az influencerek feedjében, hanem a sztárok profilján is észre lehet venni: Hailey Bieber például rajong a cuki hajbavaló masnikért, amik segítségével remek különböző nyári frizurákat is meg lehet valósítani!

A masnik most a legtrendibb hajkiegészítők

Az általában szatén, selyem, poliészter vagy tüll anyagból készült masnik bármilyen varrós, rövidáru-vagy méteráru boltban beszerezhetők és mi is ott ajánljuk a megvásárlásukat, mert ezeken a helyeken találhatóak meg a legextrább, legkülönlegesebb darabok. Gondolkodhatsz extra színekben, fazonokban, mintákban és különböző széles szalagokban is, a mostani legmenőbb darabok viszont a fehér (vagy más, világos színű), kicsit átlátszó verziók.

Justin Bieber felesége, a topmodell Hailey Bieber a legutóbbi franciaországi nyaralása alatt szinte nem is viselt más frizurát, csak masnis hajkiegészítőkkel készített frizurákban lehetett őt látni, amiket a lehető legváltozatosabban dobott fel!

Hailey Bieber is imádja ezt a masnis hajtrendet

A topmodell ugyanis ügyelt rá, hogy a számára már szokásossá vált vékony, világos színű masnik mellett színben a ruhatárához illő verziókat is magával csomagoljon: a piros, a sárga és a zöld masnik segítségével pedig egészen egyedi vakációs outfiteket sikerült megalkotnia! 

Az biztos, hogy egy rendkívül változatos hajtrendről van szó, a masnik hajbavalóként, hajkiegészítőként való alkalmazása pedig a '90-es évek nagy Sailor Moon-korszaka után újra hatalmas divattá vált. Te kipróbálnád?

Szavazás

Via