Kevés olyan kiegészítő van most divatban, amibe nem szeretünk bele azonnal: a Y2K hajcsatok mindennél menőbbek; csakúgy, mint a praktikus sportos baseball sapkák; a 3D virágos nyakláncokat pedig az összes olyan csaj viseli az Instán, aki diktálja és nem követi a trendeket! A most következő hajkiegészítő azonban mindegyik trendnél népszerűbb lesz a nyáron, hiszen kivétel nélkül minden stílusú nő hordhatja őket!

Ez a hajkiegészítő az influencerek kedvence

Ez a rendkívül felkapott, mostanában nagyon népszerű hajkiegészítő nem más, mint az óriási, színes hajgumik! Az influencerek már ezerrel tolják róluk a képeket: rózsaszín, babakék és a világ legnőiesebb árnyalataiban már ezernyi változat kapható, de nemcsak a különböző színek, hanem a méretek, fodrok és az anyagok tekintetében is válogathatunk.

A sima pamut anyagú óriási hajgumik mellett ugyanis nagyon kelendők most a frottír, azaz törölköző anyagú darabok is; akárcsak a rendkívül drágának és elegánsnak ható velvet-bársony, vagy a szatén-selyem anyag, ami a bohókás kiegészítőt egy csapásra elegánssá teszi! 

Hogyan viseld az óriási hajgumikat?

A legtöbben csak simán, lófarkos copfban hordják a hajukban, de olyanok is akadnak, akik a hajfonásaikat vagy a két copfjukat kötik meg vele. Szerencsére ez is lehetséges, hiszen ezeknek a gumiknak különböző méretű változataik is vannak: az óriásit értelemszerűen a vastagabb copfokra javasoljuk, a kisebb, fodros verziókat viszont már bárhová be lehet vetni. 

A lényeg, hogy olyan darabokat válassz, amiket garantáltan hordani fogsz a nyáron: a világos színű darabok például mindenhez mennek, egy flitteres verzióban pedig a fesztiválok sztárja leszel! És, hogy mi az óriási hajgumik nagy előnye? Hogy kb. soha nem lazulnak ki, nem fog lógni velük a hajad és a melegben nem fogják befülleszteni a tarkódat és a nyakadat! Az tehát egy dolog, hogy nagyon divatosak az óriási hajgumik, de nyáron rendkívül praktikusak is, így érdemes beszerezned belőlük néhányat...

Ha neked is tetszenek a nagy hajgumik, próbáld ki a következő darabokat! 

Stradivarius Set of 3 satin scrunchies 2995 Ft
Stradivarius Set of 3 satin scrunchies 2995 Ft
H&M 3 db-os hajdísz szett 3495 Ft
H&M 3 db-os hajdísz szett 3495 Ft

Via