A stylistok folyamatosan megosztják azokat az öltözködési tanácsokat, melyekkel szerintük sokkal szebb, elegánsabb és stílusosabb lehet a mindennapi megjelenésünk. Most arra világították rá, hogy szerintük melyek azok a tipikus téli alapdarabok és kiegészítők, amik cseppet sem adnak hozzá a nők öltözködéséhez, sokkal inkább csak lerontják és közönségessé teszik az összképet! 

Ezek a téli alapdarabok közönségessé teszik az öltözködésedet

1. FÉNYES PUFIDZSEKIK

A stylistok szerint hiába praktikus, a pufidzseki már önmagában egy kihívást jelentő téli viselet, hiszen nehezen lehet stílusosan és elegánsan viselni. Különösen igaz ez a fényes anyagokból készült darabokra, melyek rikító külsejükkel egyből felhívják magukra a figyelmet. Jobb választás lehet egy semleges színű, meleg gyapjúkabát, ami nemcsak elegáns, hanem nagyon meleg is!

2. POMPOMOS SAPKÁK

Nagyon édesek, mikor kisgyerekeken vannak, ám a stylistok szerint felnőtt nőkön inkább nevetséges és cikis benyomást keltenek a meleg, kötött sapkák tetején lévő szőrcsomók, azaz a pompomok. Főleg akkor, ha a sapkán még strasszkövek, gyöngyök vagy más díszes dekorelemek is vannak! Bár elmúlt években egyre többen hordják ezeket a sapikat, a szakértők értetlenül állnak a jelenség mögött: állításuk szerint ugyanis a férfiak cseppet sem szexinek, inkább visszataszítónak találják őket.

3. UGG CSIZMÁK

A mini hosszúságú verziók néhány öltözködési szakértő véleménye alapján még lehet stílusosan viselni, de a lábszárközépig, térdig érő darabokat érdemes örökre elfelejteni. A stylistok azt mondják, hogy egy ilyen cipő teljesen elnyeli a lábat, uralják az egész téli outfitet és akármit is vegyünk fel hozzá, a megjelenésünk már soha nem lesz sikkes, elegáns. Érdemes helyette egy szép bőrcsizmát választani, amit még az elegánsabb ruhákhoz is bátran fel lehet venni.

Via