A színes öltözködés egész évben menő: ám csak akkor, ha tudod, hogyan kell viselni egymással a megfelelő színeket, különben könnyen nevetséges és közönséges lesz az összhatás. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, érdemes figyelembe venni a stylistok tanácsát, amiben kifejtik, hogy három bizonyos színkombinációt miért ne viselj soha, semmi esetre sem egymással az outfiteden belül

1. PIROS és CITROMSÁRGA

Ha nagyon akarsz a gyorséttermi láncok márkajelzéseihez hasonlítani, nyugodtan viseld, de senki sem fog komolyan venni, ha egy szetten belül felbukkan az öltözködésedben a piros és a citromsárga szín. Próbálkozhatsz fakított, pasztelesebb verziókkal, de a szakértők szerint ugyanolyna bohócos lesz a végeredmény. Ezt a színpárt tehát inkább passzold! 

2. PIROS és ZÖLD

Van még egy szín, amit a pirossal egyáltalán nem érdemes viselni, ez pedig a zöld. A stylistok szerint nemcsak karácsonyias, hanem focimezes hatást is nyújt ennek a két színnek az egyszerre való viselése, ami szerintük csak az ünnepi szezonban megengedett. Hogy miért ? Ellentétes színpárokról van szó, amikből elegáns outfit nem, csak rikító szett állítható össze.

3. LILA és CITROMSÁRGA

Egy újabb ellentétes színpár, ami a stylistok szerint együtt viselve senkinek sem áll jól: ez főleg azért van, mert a lilát és a citromsárgát már önmagában is nehéz viselni! Ha egymáshoz társítjuk ezt a két színt, nagyon kellemetlen lesz az összhatás – tulajdonképpen ezért is nem lehet látni a boltok polcain egymás mellett a lilát és a citromsárgát, senki sem venné meg úgy őket! 

Via