Nem is olyan régen írtunk Taylor Swift trendi kötött ruhájáról, amit imádnak a csajok. Van egy remek hírünk, mivel találtunk egy nagyon hasonlót, amit te is imádni fogsz! 

Erről a kötött ruháról beszél most mindenki

Ha te is azok közé a csajok közé tartozol, akik imádnak csinosan öltözködni, akkor a tél nem a te évszakod. A hidegben nem olyan könnyű követni a legmenőbb trendeket, hiszen arra is figyelned kell, hogy a csini szettekben ne fázz meg. Ám pár ügyes praktikával és megfelelő ruhadarabokkal könnyedén összedobhatsz pár igazán menő szettet

kotott-ruha-2024
H&M Ballonujjú kötött ruha 6 995 Ft

Ebben segít ez a szuper kötött ruha, ami egyszerre szexi, meleg és persze nagyon trendi. Hosszú ujjakkal rendelkezik, emellett a hossza is ideális, a sliccelés pedig kellően dögössé teszi a végeredményt. 

A kötött ruha egyébként nagyon hasonlít arra a zöld ruhára, ami most Taylor Swift miatt vált népszerűvé. A celeb a sajátját hosszú csizmával és kabáttal viselte, ez a ruha is jól mutat ezekkel a darabokkal. A H&M üzleteiben 2 színben érhető el, feketében és fehérben. A legjobb, hogy most akciósan rendelheted meg, de már nem sok méret érhető el belőle, így nem árt sietni. 


Via