2023 különleges év volt Katalin hercegné számára, hiszen már ő a walesi hercegné, ami sokkal több nyilvános megjelenést követel meg tőle. Több banketten részt vett, és a koronázásról sem feledkezhetünk meg. Minden alkalomra csodás darabokban érkezett, mutatjuk a kedvenc szettjeinket! 

Koronázási ruha 

Májusban volt Károly király koronázása, amire Katalin hercegné a hagyományoknak megfelelően fehérben érkezett. Egy Alexander McQueen ruhában volt, amit hímzéssel és kövekkel díszítettek. A hivatalos ceremónián virágos fejdíszt és köpenyt is láthattunk rajta.

Barbie-mánia 

A hercegné imádja a rózsaszínt, így 2023-ban is sokszor viselte ezt az árnyalatot. Az egyik kedvenc szettünk egy Alexander McQueen kosztüm volt, amit rózsaszín inggel vett fel. A kosztümöt korábban már láthattuk rajta, de ebben a formában nagyobb sikert aratott.

Légies estélyi

Nyáron Katalin hercegné és Vilmos herceg részt vettek a jordániai királyi esküvőn. A hercegné két új ruhát is vitt magával. Az egyik egy légies, rózsaszín Elie Saab volt, ami arany táskával, és egy csodás fülbevalóval viselt. 

Ragyogó zöld 

Nyáron tartották meg Károly király első hivatalos születésnapját, amire Katalin hercegné egy zöld ruhát választott. Az egész szettje feltűnő volt, de sokan mégis a kalapját emelték ki. Most nem egy kisebb darabot viselt, mint amelyet legtöbbször szokott, hanem egy kifejezetten nagy kiegészítőt választott. 

Tiara pillanat 

Katalin hercegné tavaly több alkalommal is viselt tiarát, az egyik legemlékezetesebb, amikor Erzsébet királyné ritkán látott darabját vette fel. Ehhez egy Jenny Packham ruhát választott. Bár ez egy új darab volt, hasonlót már láthattunk rajta. 

Téli fehér 

Már szinte hagyomány, hogy a királyi család minden évben jótékonysági koncertet szervez. Katalin hercegné pár évvel ezelőtt megkapta ezt a feladatot. 2023-ban fehérben érkezett a koncertre, a szettje sokakat inspirált