A 2024-es évben nagy trend lesz Katalin hercegné térdig érő csizmája. Wales hercegnéje elképesztően gyönyörű volt december 25-én, amikor a királyi család többi tagjával indult el a karácsonyi sétára. Az outfitje pedig az elmúlt karácsonyok egyik legjobbja volt! 

Íme, a fotó 

Katalin hercegné idén talpig kékben tündökölt, és csodálatosan válogatta össze a darabokat. A térdig érő kék Gianvito Rossi csizmáját pedig egyenesen imádják a rajongók is. Habár magassarkú, de közel sem olyan nehéz benne járni, mint gondolnánk. Ez a monokróm szett bárkinél remek választás lehet! 

A csizma azonban egyáltalán nem olcsó kategóriás, forintba átszámítva körülbelül 570 ezer forintba kerül a márka weboldalán, ám más boltokban is kapható hasonló darab. 

Sarolta hercegnő is nagyon csinos volt

Érdekesség, hogy Katalin hercegné lánya, Sarolta hercegnő is a kék színeket részesítette előnyben, és gyakran megesik, hogy összeöltöznek az anyukájával, ám ő most ezúttal egy zöld kabátot választott, ami szintén nem volt rossz ötlet! A kislány rengeteg virágot kapott az őket üdvözlő tömegtől, és boldogan beszélgetett mindenkivel. 

A közösségi médiában azonban a kommentelők között akadtak olyanok, akik szerint a kalap nem volt a legjobb választás Katalin hercegnétől, de abban nagyjából egyetértettek, hogy összességében az outfit jól állt neki, különösen a csizma. Most a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk! 

Szavazás