A walesi hercegnének bizony megvan hozzá az érzéke, hogy minden alkalomra csodásan öltözzön fel. Sőt Katalin hercegné valójában egy sima hétköznapon is mindig pompásan fest. A karácsonyi kreációi azonban évről évre egyre fantasztikusabbak, pedig most már jó pár szettet láthattunk tőle az elmúlt években. Amióta 2011-ben hozzáment Vilmos herceghez az ünnepi szezonban mindig megadta a módját, néhány outfitjéről pedig máig ódákat zengenek a rajongók. 

Katalin a karácsonyi időszakban általában hagyományos színeket, pirosat, illetve zöldet vagy éppen e kettő kombinációját viseli, de azért azt is megmutatta, hogy más árnyalatok is lehetnek ünnepiek. Összeállításunkban most összeszedtük a hercegné legszebb karácsonyi megjelenéseit az évek során. 

Talpig fehérben 

Katalin nem olyan rég vett részt a királyi család karácsonyi koncertjén a Westminster apátságban, ahova talpig fehérben érkezett. Káprázatosan nézett ki!

A hétköznapi szettjei is lélegzetelállítóak 

Katalin híres arról, hogy szeret kényelmes ruhákba is bújni, ezen a novemberi felvételen például egy laza, karácsonyi tematikájú pulcsit visel és éppen karácsonyfát díszit. Egyszerűen zseniális. 

2022 karácsonya 

Katalin 2022 karácsonyán az ünnep egyik jellegzetes színét, a zöldet váasztotta a szettjéhez. Ráadásul a család összes tagjával harmonizáltak a színei, hiszen a lánya, Sarolta bordót viselt, míg a fiai és a férje, Vilmos sötétkékben pompáztak. Szintén 2022 karácsonyán pedig ő maga is felvette a bordót, a királyi család karácsonyi koncertjén ezt a szín dominált a szettjében. 


Csillogó piros 

Ehhez a csillogó piros szetthez nem is tudunk sokat hozzáfűzni. Egyszerűen varázslatos. 

Csak a piros 

2022 decemberében Katalin már feltehetően ünnepi hangulatban lehetett, mert a diplomáciai testület fogadásán, a Buckingham-palotában egy piros ruhát választott, ráadásul a lótuszvirág tiarát is felvette. 

Karácsonyi koncert 

Katalin a királyi család 2021-es karácsonyi koncertjére is egy piros összeállítást választott. Gyönyörű volt.

Piros karácsonyi pulcsi 

Katalinnak egyébként szemmel láthatóan a piros az egyik kedvenc színe. Legalábbis 2021-ben előszeretettel viselte. 

(via)