Néhány nappal ezelőtt megjelent a walesi hercegi pár hagyományos karácsonyi üdvőzlőlapja, amin a megszokott módon Katalin hercegné és Vilmos herceg pózolnak gyerekeikkel, Györggyel, Saroltával és Lajossal. 

A britek, sőt az egész világ minden évben várja a portrét, az idei azonban kiverte a biztosítékot a netezőknél.

Túl egyszerű Katalin hercegnéék fotója

Bár a család sosem rajongott a feltűnő, hivalkodó családi portrékért, az idei még a szokásosnál is visszafogottabbra sikeredett. A legtöbb kritika azért érte a hercegi párt, akik maguk választották ki a befutó képet, hogy totálisan jelentéktelen a koncepció. Szürke háttér előtt pózolnak fehér ingben és farmerben: a kommentelők szerint ez egyáltalán nem ünnepi, de nem is illő a királyi családhoz.

Becsúszott egy Photoshop-baki is?

Bár talán tényleg kicsit hétköznapi lett a családi portré, nem ez a legnagyobb gondja vele a rajongóknak. Többen kiszúrták ugyanis, hogy hiányzik Vilmos bal lába a képről, sőt ha már itt tartunk, Katalin bal lába sem látható. És akkor még nem esett szó Lajos herceg ujjairól!

Azóta a DailyMail utána járt a kérdésnek, és több palotai alkalmazott megerősítette, hogy a család minden tagjának megvan minden végtagja, és Photoshop-baki áldozatául sem estek. Valószínűleg csak annyiról lehet szó, hogy Vilmos széles terpeszben áll, Katalin egymás elé helyezi a lábait, míg Lajos játszott fotózás közben az ujjaival és az egyiket eltakarta.