A királyi családban lassan már hagyománnyá válik, hogy Katalin hercegné karácsonyi koncertet rendez. Ahogyan már megszokhattuk idén is a Westminster-apátságban tartják meg., emellett lesznek sztárvendégek, a nevüket el is áruljuk! 

Katalin hercegné világsztárokkal koncertezik 

Hivatalosan a királyi alapítvány rendezi minden évben a koncertet, de a főbb feladatok már évek óta Katalin hercegné végzi el. Többször előfordult, hogy fel is lépett, általában zongorázni szokott. A Westminster-apátságban megrendezett koncerten az egész királyi család részt szokott venni. 

Az esemény célja, hogy összehozza az embereket, így a királyi család tagjai mellett hírességek is fellépnek. Idén Freya Ridings, Beverley Knight és Adam Lambert lesz látható a műsorban, a közlemény szerint Beverley Knight és Adam Lambert még duettet is fognak énekelni. 

A dalok mellett felolvasás is lesz, idén Vilmos herceg, Emma Willis, Roman Kemp és Jim Broadbent lepik majd meg az embereket. A Westminster-apátság kórusa pedig az ország kedvenc karácsonyi dalait adja elő. A királyi család közleményéből kiderült, hogy ezzel a koncerttel szeretnének köszönetet mondani mindenkinek, aki a kisgyermekek és a családok támogatásáért dolgozik. 


Via