Évtizedekkel ezelőtt ismerkedett meg egymással Katalin hercegné és Vilmos herceg. A történetet szinte mindenki ismeri, az egyetemen találkoztak, és csak később szerettek egymásba. Ám egy rövid időre szakítottak, addig a walesi hercegné egy gazdag pasival randizott

Ő volt Katalin hercegné barátja 

A hercegi pár a skóciai St Andrew's Egyetemen ismerkedett meg, évekig alkottak egy párt, majd 2007-ben a szakítás mellett döntöttek. Sok pletyka keringett az okokról. Az egyik, hogy Vilmos herceg időt szeretett volna adni Katalin hercegnének, hogy eldönthesse, tényleg a királyi család tagja szeretne lenni vagy sem. Nagy valószínűséggel ez már sosem derül ki, az viszont biztos, hogy a szünet alatt Katalin hercegné randizott. 

Az információk szerint Henry Ropner volt akkoriban a barátja, akinek a családja egy 33 millió font értékű szállítmányozási céget vezet. Ez durván 1,5 milliárd forint, így Henry igazán gazdag családból származik. A dolgot pedig csak bonyolítja, hogy Henry Ropner és Vilmos herceg korábban egy helyen tanultak, így ismerték egymást. 

Vilmos herceg a szakítás alatt sokat bulizott, és randizott, de végül senkivel nem alakult ki köztük semmi komoly. Katalin hercegné kapcsolata sem volt hosszú, hiszen pár hónappal később ismét összejött Vilmos herceggel. 

Azt hiszem, akkoriban nem voltam túl boldog tőle, de valójában ettől lettem erősebb

– mondta később a szakításról Katalin hercegné. Vilmos herceg azt nyilatkozta 2010-ben, hogy akkoriban mindketten nagyon fiatalok voltak, és fiatalon jöttek is össze. Keresték a lehetőségeiket és önmagukat, így akkoriban ez tűnt logikus döntésnek. 


Via