A divatrajongó Katalin hercegnét úgy ismerhettük meg, hogy mindig hihetetlenül csinosan és alkalomhoz illő, elegáns öltözetekben jelenik meg a nyilvánosság előtt. A közvetlen környezete és a szűk családi köre előtt azonban jobban elengedi magát és sokkal inkább a laza, casual viseleteket részesíti előnyben a hercegné. Nemrég például egy cuki karácsonyi pulcsiban fotózták le, amiért megőrültek a rajongók, ezért megkerestük annak az olcsóbb, de legalább ugyanolyan ünnepies és aranyos, Magyarországon is kapható verzióját! 

Katalin hercegné karácsonyi pulcsija egyszerűen tökéletes

Katalin hercegné az ünnepi időszakban kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a divatos öltözködése ne feszélyezze a karácsonyi készülődésben: előszeretettel hord farmert pulóverrel, ami nemcsak praktikus és cuki, de igencsak ritka öltözéknek is bizonyul az ő köreiben, hiszen ő a brit trónörökös felesége!

A hercegnét azonban nem érdeklik a divatszabályok: továbbra is a kedvenc ruhadarabjait viseli, ami karácsonykor neki nem egy elegáns, fűzős ruha, hanem egy cuki pulcsi, ami karácsonyi hangulatba hozza őt! Bár az általa hordott Holland & Cooper Fairisle pulóver méregdrága (több, mint 80 ezer forint!), egy kis keresgéléssel megtaláltuk azt a jelentősen olcsóbb pulcsit, ami szinte teljesen megegyezik Katalin hercegnéével!

Az olcsóbb kategóriájú, 10 000 forint alatti pulóvereket a H&M magyarországi üzleteiben is lehet kapni, több különböző színben is, de szerintünk a lenti verziók hasonlítanak a legjobban Katalin hercegné karácsonyi pulcsijára. Csapj le rájuk mihamarabb, mert hamarosan elkapkodják őket az üzletek polcairól!  

Ha neked is tetszik Katalin hercegné karácsonyi pulcsija, próbáld ki a következő darabokat! 

H&M Jacquard kötésű pulóver 9995 Ft
H&M Jacquard kötésű pulóver 9995 Ft
H&M Jacquard kötésű pulóver 9995 Ft
H&M Jacquard kötésű pulóver 9995 Ft

Via