Katalin hercegné a jó ügynök a királyi családban. Erzsébet királynő mindig is nagyon elégedett volt vele, mindenki úgy érezte az udvarban, hogy tökéletesen választott Vilmos herceg. Éppen ezért lep meg mindenkit, amikor Katalin hercegné néha napján fittyet hány a szabályokra. 

Katalin hercegné sportosan jelent meg

Preet Chandi az antarktiszi expedíciójáról tért vissza, amelynek alkalmából Katalin hercegné is a meghívottak között volt. A hercegné pedig úgy döntött, tartja a dress code-ot, és nem feszengős alkalmi ruhában és magassarkúban teszi tiszteletét.

Katalin hercegné a magassarkút tornacipőre cserélte, ami valljuk be, kissé szokatlan a királyi család tagjaitól. Ehhez egy fehér blézert és egy sötétkék nadrágot választott, természetesen szóba sem jöhetett a szűk, elegáns szoknya. 

Katalin hercegné stílusát imádják az emberek

Mindezt egy fekete övvel dobta fel, valamint nagyon egyszerű, letisztult ékszereket választott, amelyek nem vonják el a figyelmet a meglepően hétköznapi öltözékről. 

Katalin hercegné egyébként egy igazi stílusikon, kifinomult ízléséről ódákat zengenek a magazinok, és több millió nőnek jelent vezérfonalat, hogy ő milyen darabokat választ. Megjelenése mindig letisztult, sminkje természetes, haja pedig tökéletesen áll.

via