Egyre több területtel foglalkozik Katalin hercegné, hiszen walesi hercegné, így nagyobbak vele szemben az elvárások. Továbbra is kiemelt projektjének számít a gyermekek támogatása, de idén nyáron katonai címeket is kapott. A ruhatárát ennek megfelelően változtatja, legutóbb egy igazán váratlan összeállításban jelent meg.

Ilyen szettben még nem láttuk Katalin hercegnét 

A walesi hercegné tavaly lett az Ír Gárda főparancsnoka, ezért pár hónappal ezelőtt már láthattuk katonai öltözetben. Akkor a katonákat tekintette meg gyakorlatozás közben, és megnézhette hogyan látják el a sebesülteket. 

Nyáron Károly király újabb címeket ajándékozott neki, ezek közül az egyik a 1st The Queen’s Dragoon Guards főparancsnoka cím, ami a brit hadsereg királyi páncéloshadtestének az egyik ezrede. Bár Katalin hercegné nem vesz részt a napi feladatokban, alkalmanként a jövőben meg fogja látogatni a gyakorlati helyeket, hogy láthassa, miként gyakorlatoznak a katonák. 

katalin-hercegne-egyenruha-2023
CHRIS RADBURN / POOL / AFP

Katalin hercegné az alkalomhoz illően volt felöltözve, mivel sötét nadrágot és katonai kabátot viselt sisakkal és szemüveggel. A szettje sokaknak meglepetést okozott, hiszen korábban még nem láthattuk egyenruhában. Ettől függetlenül a látogatása nagy sikert aratott, a People magazin beszámolója szerint a walesi hercegné még páncélozott járművet is vezetett, ami kifejezetten jól ment neki. 


Via