Katalin hercegné és Vilmos herceg már 12 éve házasok, született három gyermekük, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg, és úgy tűnik, tökéletes családi életet élnek.

De ez nem mindig volt így: Katalin hercegnének is hozzá kellett szoknia a királyi család életéhez. Ez egyáltalán nem volt könnyű számára, mert a házasságkötése előtt fényűző életet élt: London legexkluzívabb klubjaiban bulizott, dizájner ruhákat hordott, és luxusnyaralásokra járt.

Miután férjhez ment, Katalin hercegné nem tudott lemondani az utazásokról, de az igényeit sokan túlzónak tartották.

Katalin hercegné nem fogta vissza magát

A bennfentesek szerint Erzsébet királynő kifejezetten ellenezte a drága utazásokat, de a hercegné imádta a néhány napos kiruccanásokat Mustiqe szigetére.

Katie Nicholl királyi szakértő szerint az akkor még cambridge-i herceg és hercegnéként ismert Vilmos herceg és Katalin hercegné sok időt töltöttek ott:

Ha Vilmos herceggel épp nem Balmoralban voltak, akkor évszaktól függően Mustique-on nyaraltak vagy síeltek.

Erzsébet királynő azonban úgy vélte, hogy amikor az ország gazdasági recesszióban van, akkor kerülendőek a királyi család részéről a hivalkodó nyaralások.

katalin-hercegne-cosmopolitan.hu
Forrás: Shutterstock

A szakértő szerint Katalin hercegné komoly kritikaként fogta fel a királynő szavait, és mindent megtett, hogy a kedvében járjon. Mára sikerült idomulnia a családi szokásokhoz, de azért  a családi nyaralásokról soha nem mondana le.

via