A mindig kifogástalan megjelenésű Katalin hercegné köztudottan imádja a blézereket: a kimondottan olcsó, mindössze pár ezer forintos ZARA blézereket ugyanúgy szereti, mint a méregdrága gyapjú változatokat, de ez nem meglepő. Remekül áll neki ez a szabott ruhadarab, amiből most egy igazán ünnepélyes, fehér darabot is beszerzett a hercegné!

Katalin hercegné fehér blézere mesésen néz ki

Az évek folyamán már többször is láthattunk Katalin hercegnén fehér blézert (ami bevallottan az egyik kedvenc ruhadarabja), nemrég azonban egy új mesés fazont választott magának a hercegné, amit nagy eséllyel minden nő elfogadna magának!

Egy karácsonyi videóüzenet felvétele közben viselte a fenti képen látható gyöngyökkel, strasszkövekkel és fehér flitterekkel applikált blézert a hercegné, aminél királyibb ruhadarabot szinte egészen biztosan nem válaszhatott volna. A kecses és alakkövető blézer tökéletesen illik Katalin hercegnére, aki már-már úgy festett a videóban, mint egy angyal!

A hercegné ruhatáráért rajongó nők természetesen azonnal belevetették magukat a keresésbe és már teljesen felvásárolták a rajta látható Self Portrait márkájú blézert – pedig nem egy olcsó darab volt, több, mint 250 ezer forint volt az ára. Mi viszont találtunk pár nagyon hasonló fehér blézert, jóval olcsóbb változatban, ami szinte pont ugyanolyan, mint a hercegnéé! 

Ha neked is tetszik Katalin hercegné fehér blézere, próbáld ki a következő darabokat! 

H&M Gyöngyös dzseki 13 995 Ft
H&M Gyöngyös dzseki 13 995 Ft
River Island Cream embellished collar crop jacket 115 € 
River Island Cream embellished collar crop jacket 115 € 

Via