A brit trónörökös, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné párkapcsolata már-már idillien tökéletesnek látszik, pedig már több, mint 20 éve együtt vannak! A hercegi párról azonban még mindig sugárzik a szerelem és a harmónia, ami sokak szerint annak köszönhető, hogy a pár a gyerekeik nevelése mellett is rengeteget találkozik, randizik egymással , valamint a kisebb-nagyobb vitákat is gyorsan oldják meg egymás között. A szemfüles rajongók most az is kifigyelték, hogy a nyilvános eseményeken milyen diszkrét módon kommunikál egymással a hercegi pár! 

ÖSSZENEVETÉS

Katalin hercegné rendkívül nyitott, életvidám személyiség, akit nem nehéz megmosolyogtattni: a királyi család rajongóival is állandóan viccelődik, ha találkozásra kerül a sor; Vilmos herceget pedig senki más közelében nem lehet annyiszor nevetni látni, mint Katalin hercegné mellett. A pár már 22 éve van együtt, ezért érthető, ha már szavak sem kellenek hozzá, csak a bizonyos összenézések, hogy egyszerre nevessék el egymást. Édesek! 

KÉZÉRINTÉS

A hercegi pár ügyel rá, hogy a királyi etikai kódex protokoll szabályainak betartása mellett is figyeljenek egymásra, és a nyilvános eseményeken is romantikus gesztusokat tegyenek egymás felé. Az egyik ilyen a gyengéd kézérintés, amit szinte minden egyes programon láthatunk tőlük. Az érintést általában Vilmos herceg kezdeménye, de Katalin hercegnét is fotózták már le többször úgy, hogy odanyúlt a férje keze után.

ÁTKAROLÁS

Kevesen tudják, de Katalin hercegné és Vilmos herceg két évre szakított egymással: amióta viszont megtörtént az eljegyzésük, később pedig a házasságuk, szinte folyamatosak a kedves kis gesztusaik egymás felé, az átkarolás pedig az egyik ilyen módszerük a szerelmük kinyilvánításának.  Bár a nyilvánosság előtt soha nem csókolóznak vagy ölelkeznek, gyakran látni őket úgy, hogy egymást átkarolva sétálnak.

UTÁNZÁS

A testbeszéd-szakértő szerint kulcsfontosságú, hogy a hercegi pár a nyilvános eseményeken, a rajongókkal vlaó találkozások során is hasonlóan viselkedjen, beszéljen és ha szükséges, idomuljon egymáshoz. Többek között ezért látni olyan gyakran, hogy utánozzák egymás mozdulatát: ha Vilmos herceg integet a tömegnek, Katalin hercegné is ezt teszi és fordítva. Sőt! Ha Vilmos herceg beszéd közben összekulcsolja a kezeit, Katalin hercegné is követi ezt a mozdulatot. Hát nem  aranyosak együtt?

Via