Nagyon úgy tűnik, hogy Vilmos herceg egy jóval szorongóbb típus, mint a felesége Katalin hercegné. A pár nemrég Károly király skóciai koronázásán jelent meg együtt, de a testbeszéd-szakértő szerint a brit trónörökös kevésbé élvezte az eseményt. 

Getty Images/Pool

 

A magabiztos és az aggódó páros 

A testbeszéd-szakértő  Darren Stanton szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg mozdulatai teljesen másról árulkodtak. Wales hercegnéje élvezte az eseményt, és magabiztos volt, de ezt már Vilmosról nem lehet elmondani. 

Katalinnál azt látjuk, hogy nagyon élvezi a civil eseményeket és az emberekkel való találkozást. Vilmos részt vesz rajtuk, és teljesíti a kötelességét, de nem mutat olyan szintű élvezetet vagy belső rugalmasságot, mint a felesége

– mondta a szakértő. 

Jó hatással van rá

Több testbeszéd-szakértő is megállapította az elmúlt időszakban, hogy Katalin hercegné rendkívül jó hatással van a férjére, aki nehezen tud feloldódni a nyilvános eseményeken. Katalin sem volt mindig ennyire magabiztos, de az évek alatt rengeteget változott, és tényleg mindig magabiztosságot sugároz. 

Hasonló a helyzet Károly királlyal is

Nemrég a szakértők azt is megállapították, hogy Károly király szintén szorong a nagy eseményeken, ezért mindig a felesége, Kamilla királyné társaságát keresi, akinek sikerül lenyugtatnia. Az is kiderült, hogy Károly király az orrát birizgálja, ha a személyzetének azt akarja üzenni, hogy mentsék ki egy szituációból. 

Via