Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg a magánéletüket igyekeznek megtartani maguknak, mégis bizonyos momentumokat szívesen osztanak meg a nagyvilággal. A gyermeik születésnapjáról például mindig megemlékeznek a közösségi platformjaikon, de a házassági évfordulójuk kapcsán is szoktak posztolni. Ennek ellenére a kettejük közti romantikáról csak keveset tudni, pedig van köztük bőven, sőt még randizni is szoktak. 

Hatalmas puszi 

Mint ismert a páros annak idején a St Andrew's Egyetemen ismerkedett meg egymással, még 2001 szeptemberében. A herceg földrajz szakon tanult, Katalin pedig művésztettörténetet halgatott.  Katalin és Vilmos azonban nem jöttek azonnal össze, a szerelem kibontakozása váratott magára, hovatovább egyszer még szakítottak is, ám amióta újra egymásra találtak, a kötelékük megbonthatatlannak látszik. Erről tanúskodik nyilvánvalóan a három gyermekük, valamint az is, hogy ennyi év elteltével is igyekeznek egy kis romantikát csempészni a kapcsolatukba. Július elején például elképesztő fotók láttak róluk napvilágot, Katalin ugyanis egy jótékonysági póló meccsen szurkolt a férjének, a mérkőzés után pedig nagyon megható módon ölelte át Vilmost, aki pedig egy hatalmas puszit nyomott a felesége arcára. Mondhatnád, hogy egy házasságban ez abszolút természetes és igazad is van, ám a hercegi pár általában a nyilvánosság előtt igyekszik megőrizni a formalitásokat. 

Az a bizonyos fenék pacsi

Ez azonban nem mindig sikerül nekik. Biztos te is emlékszel arra az ominózus jelenetre, amikor Katalin a  BAFTA-gála vörösszőnyegén Vilmos fenekére csapott. Na, az akkor annyira lázba hozta  rajongókat, hogy hetekig azt találgatták, vajon mi lehetett a fenék-pacsi oka. Még a testbeszéd szakértők és ajakolvasók is próbálták megfejteni, mi történt a herceg és a hercegné között, a legtöbben pedig arra jutottak, ez bizony egy szexi megrovás volt. 

Rendszeresen randiznak 

A nyilvánosság előtt történő cuki megnyilvánulások viszont arra engednek következteni, hogy Vilmos és Katalin között máig ott van az a bizonyos szikra, sőt bennfentes információk szerint a pár randizással tartja életben a kapcsolát. Volt, aki látta őket visszatérni az egyetemre, oda, ahol két évtizeddel ezelőtt találkoztak, többen pedig arra lettek figyelmesek, hogy betértek a Forgan's St Andrews étterembe. A páros az étterem hátsó részében foglalt helyet, ennek kapcsán az vendéglő menedzsere így fogalmazott: 

Nem volt semmi pompa, nagyon kedvesek voltak mindvégig. 

Kiegészítik egymást 

Persze nem ez az egyetlen eset, hogy Vilmosék randevúznak, ugyanis a herceg egy birminghami látogatása során felfedte, hogy feleségével titokban sok curry házat kipróbáltak már szerte az országban. A királyi család szakértői szerint egyébként pont ezek az apróságok mutatják meg, hogy Katalin és Vilmos a hétköznapokon, amikor senki nem látja őket, ugyanolyan átlagos pár, mint bárki más. Ráadásul a vélemények szerint rendkívül jól kiegészítik egymást, Katalin pedig mindent megad Vilmosnak, ami korábban hiányzott a családi életéből. 

Ez egy szeretetteljes, mély partnerséget, amely barátságon, szenvedélyen és kölcsönös tiszteleten alapul

– mondta korábban egy szakértő. A rajongók legnagyobb örömére pedig a hercegi pár néha napján nyilvánosan is bepillantást enged egy kicsit abba, hogy micsoda szerelem dúl köztük ennyi év után is. 

(via)