Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelme barátsággal indult, majd apránként fordult át párkapcsolatba. A walesi herceg és a hercegné 2011-ben házasodtak össze, a szakértők szerint nagyon szilárd a kapcsolatuk, de mint minden párnak, nekik is vannak vitáik. 

Így zajlanak Katalin hercegné és Vilmos herceg vitái

Robert Jobson író William at 40: The Making of a Modern Monarch című könyvéből különleges dolgok derültek ki. A szerző régóta követi a királyi családot, így számos részletet tud Vilmos herceg és Katalin hercegné magánéletéről. A szakértő szerint nagyon szilárd a kapcsolatuk, de mint minden párnak, nekik is voltak hullámvölgyeik, ezek csak szorosabbá tették a köteléket közöttük

Robert Jobson a könyvéhez több forrással is beszélt, akik elárulták, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg legtöbbször apróságokon kapnak össze. Nincsenek valódi veszekedéseik, és sosem szoktak sokáig haragudni a másikra. Legtöbbször hamar megoldják a nézeteltéréseket, ami segít abban, hogy fejlődjön a kapcsolatuk

Ő (Vilmos) szokott kicsit kiabálni, amikor elveszíti a türelmét

– mesélte a szakértő. Katalin hercegné ezzel szemben sokkal nyugodtabb. Ám ez nem akadályozza meg abban, hogy felemelje a hangját, ha szükség van rá. A szakértő szerint ez segít egyensúlyt teremteni, és viszonylag gyorsan rendezni tudják a konfliktusokat.

Jót tesznek egymásnak 

Az író könyvéből kiderült, hogy Katalin hercegné származása nagyon pozitívan hatott Vilmos hercegre. A walesi hercegné jó neveltetést kapott, és kifejezetten a földön jár. A szemléletmódja Vilmos hercegre is jó hatással volt, ez pedig nagyban meghatározza a kapcsolatukat. 

Szilárd kapcsolatuk van, és önbizalmat ad nekik. Nincs benne féltékenység, nincs súrlódás – örülnek egymás sikereinek

– derült ki a könyvből.  


Via