A brit királyi trónörökös felesége, Katalin hercegné a világ egyik legtöbbet fotózott személyisége, akiről nap, mint nap több ezernyi fénykép készül. Az azonban tény, hogy szinte lehetetlenül küldetés előnytelen vagy cikis fényképet találni róla, hiszen minden fotón tökéletesen néz ki, akármilyen furcsának is hangzik. A királyi viselkedési szakértő most elárulta, milyen praktikát alkalmaz a hercegné, hogy minden fotón jól nézzen ki! 

Minden fotón jól néz ki Katalin hercegné

Katalin hercegné egy elképesztőn könnyű és gyorsan megtanulható praktikát alkalmaz arra, hogy akkor is jól nézzek ki a paparazzi és a királyi fotókon, mikor mosolyog vagy elneveti magát. Ilyenkor a legtöbb embernek gyűrődések és ráncok lesznek a szája körül és a nyakán, a nevetői toka megjelenéséről nem is beszélve – ez azonban Katalin hercegnével a következő praktika miatt sosem fordulhat elő!

Ezzel a praktikával sosem készül róla rossz fotó

Katalin hercegné vidám, jókedélyű személyiség, ezért szinte minden hivatalos megjelenésén készülnek róla olyan fotók, amin mosolyog és nevetgél. Ezek a fotók az emberek nagy százalékánál kifejezetten előnytelenül szoktak sikerülni, ám a királyi viselkedési szakértő tanács alapján Katalin hercegné mindig egy kicsit oldalra billenti a fejét és pár centivel feljebb tartja az állát a normálisnál, ezért szinte minden fotón úgy néz ki, mint egy tökéletes, barna hajú Barbie, ráncok, petyhüdt arc és persze, nyaki toka nélkül. 

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

Nem volt nehéz olyan fotót találni Katalkin hercegnéről, ahol szemlélteti ezt a praktikát: a fenti fényképen tökéletesen látszik, hogy Katalin hercengé enyhén oldalra billenti a fejét, az állát pedig egy kicsit feljebb tolja azért, hogy kontúrosabbnak, karakteresebbnek és nem mellesleg, vékonyabbnak tűnjön az arca. Ezt a trükköt már évek óta beveti a hercegné, akiről szinte lehetetlen rossz fotót készíteni – nagy eséllyel ez a titka annak, hogy ennyire fotogén!

Via