Bár Vilmos herceg és Katalin hercegné nyilvánosan nem igazán mutatják meg, mennyire imádják egymást, de azért néhány ritka kivételt tesznek. Néhány héttel ezelőtt például egy jótékonysági pólómérkőzés után váltottak puszit, ettől pedig a királyi család rajongói teljesen ámulatba estek. Most pedig a palota egyik bennfentese árult el, mit imád a legjobban Vilmos Katalinban. 

Imádja Katalint 

Az eddig is teljesen egyértelmű volt, hogy Katalin és Vilmos mélyen szeretik egymást, de arról csak kevés szó esett eddig, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket a leendő király a legjobban szeret a feleségében. Egy informátor szerint Vilmos odáig van attól, hogy Katalin mennyire normális. Egész pontosan arról van szó, hogy a nem királyi neveltetésnek köszönhetően a wales-i hercegné egy adag normalitást is hozott magával a kapcsolatba, hiszen az ő életét, gyermekkorát nem a szigorú szabályok és a protokoll határozta meg. 

A gyerekek nevelése 

Ezt az attitűdöt Katalin pedig a gyermekeinek, György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek is próbálja átadni, emiatt pedig Vilmos mélységesen hálás neki és egyebek miatt ezért is szereti annyira. Bár György hercegből egy nap király lesz, néhány kötelezettsége pedig már most is van, de Katalin és Vilmos a lehető legjobban próbálják felkészíteni őt arra, ami majd egy nap vár rá. Addig is viszont, amikor lehetőség adódik rá, engedik, hogy úgy viselkedjen, mint egy átlagos 9 éves. 

A család fontossága 

A bennfentes szerint egyébként Katalinnak eltökélt szándéka, hogy normális gyerekkort biztosítson a gyerekeinek, a források szerint pedig ez sikerül is, mert mint mondják, a gyerekek eléggé boldognak tűnnek. Katalin amúgy vidéken nőtt fel, ezért is szeret annyira a szabadban lenni, s ezért részesíti előnyben a családjával is a szabadtéri programokat. Más források szerint pedig Katalin még arról is gondoskodik, hogy Vilmos herceg mindig otthon legyen, amikor a gyerekek hazaérnek a suliból, ugyanis szerinte annál nincs fontosabb, mint hogy a család együtt töltse az időt. 

Nem abban az arisztokratikus környezetben nőtt fel, ahol mindennap csak rövid időre lehetett találkozni a gyerekekkel 

– magyarázta az informátor. 

(via)