A nyilvános eseményeken sokat beszélget Katalin hercegné az emberekkel, alkalmanként még a gyerekeiről is megoszt pár titkot. Most elárulta, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg melyik tulajdonságát tartják a legbosszantóbbnak. 

Ez Katalin hercegné legidegesítőbb szokása

Sokan tudják, hogy Katalin hercegné imád fotózni.Kifejezetten tehetséges, nem véletlen, hogy a gyerekekről nyilvánosságra hozott portrékat szinte mindig ő készíti el. A családtagok olyannyira megbíznak benne, hogy Kamilla királyné a walesi hercegnét kérte fel 2022-ben, hogy fotózza le a Country Life magazin címlapjára. 

Most Katalin egy beszélgetés során elárulta, hogy a család fiatalabb tagjai nem rajonganak feltétlenül a hobbijáért, a gyerekek szerint kifejezetten idegesítő, hogy állandóan képeket készít. 

Mindenki azt mondja: „Anyu, kérlek, hagyd abba a fényképezést!

Lehet, hogy a gyerekek idegesítőnek tartják, hogy Katalin folyton képeket készít, ám a rajongók nagyon örülnek neki. A walesi hercegné által bemutatott portrék mindig nagyon természetesek, látszik, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg szívesen modellt állnak. 

Sok rejtett tehetsége van

Katalin hercegné sok mindenhez ért, ez már korábban kiderült. A gimnáziumban sokat sportolt, benne van a versenyszellem, így mindig a legjobb akart lenni. Tud zongorázni, ezt a 2023-as Eurovíziós Dalfesztiválon is bemutatta. A zene mellett a fotózás a másik nagy szenvedélye, ehhez szintén remekül ért. A hírek szerint a konyhában is remekel, a gyerekek születésnapi tortája minden alkalommal ő készíti. 


Via