Úgy tűnik, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné tényleg mindent elkövetnek, hogy a gyerekeik kiélvezzék a gyerekkorukat. A brit trónörökös és a fia, György herceg ezúttal egy londoni krikettmérkőzésen jártak. Most a róluk készült apa-fia fotókat imádja mindenki. 

Pizzát ettek

György herceg nagyon élvezte a meccset, de nem kettesben voltak az édesapjával, ugyanis velük volt Rishi Sunak brit miniszterelnök is. Látszott, hogy Vilmos herceg nagy energiát fektett abba, hogy a fiának elmagyarázza a szabályokat, sőt még pizzát is ettek. 

Íme, a legjobb képek

György hercegre különösen figyelnek

György herceg pontosan tudja, hogy az édesapja után ő lesz a brit uralkodó. A szülei azonban próbálják úgy nevelni, hogy a fiatalkorát kiélvezhesse, tudja, hogy mekkora felelősség vár majd rá évek múlva. A szülőknek az is rendkívül fontos, hogy a gyerekeikkel külön-külön is csináljanak programot, így egyikőjük sem érzi azt, hogy nincsenek szeretve.

Korábban kiderült, hogy Katalin és Vilmos Saroltának is nagy sorsot szánnak, ugyanis azt szeretnék, hogy felnőttként ne csak a királyi család dolgozója legyen majd, hanem legyen egy hétköznapi állása is, amiben nagy sikereket érhet el. Elképzelhető, hogy az 5 éves Lajos hercegnek is hasonló sorsot képzelnek el, aki a rajongók kedvence, hiszen mindig ellopja a show-t a nyilvános eseményeken.

Via