Bár György herceg még csak 9 éves, már most megismerkedett a következő iskolájával. Nagy valószínűséggel az Eton College tanulója lesz, de az iskola csak 13 éves kortól fogad tanulókat, így pár évet még várnia kell. 

Vilmos herceg egykori iskolájába járhat György herceg 

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei jelenleg a Lambrook iskolába járnak, ami közel van az otthonukhoz. De az intézményben már nem sokáig maradhatnak a gyerekek, így lassan új helyet kell választaniuk. Korábban a királyi család szakértői már elárulták, hogy György herceg és Lajos herceg nagy valószínűséggel az Eton tanulói lesznek, hiszen Vilmos herceg is az intézményben tanult.

Az Eton Nagy-Britannia egyik leghíresebb magániskolája, itt végzett többek között Eddie Redmayne, Boris Johnson és David Cameron. Vilmos herceg 1995-ben kezdte meg az Etont, és sok más fiatalhoz hasonlóan ő is bentlakó volt. A szakértők szerint Katalinék nagy valószínűséggel ezt nem fogják erőltetni, közel laknak az iskolához, így György herceg minden nap haza tud majd menni tanítás után.

György herceg még nagyon fiatal, ezért sokakat meglepett, hogy máris az Eton területén látták. Katalin és Vilmos a dolgozókkal beszélgettek, nagy valószínűséggel megmutatták az épületet a családnak.

Nem szerették az iskolát

A családban a bentlakásos iskola több embernek is gondot okozott. Károly király Skóciába járt, így nagyon ritkán találkozott a családjával. Évekkel később kiderült, hogy ezt rosszul viselte. Vilmos herceg jól érezte magát az Etonben, de Diana hercegné sokszor hiányzott neki, hiszen ő ekkoriban Londonban élt. 

Katalin hercegnének úgyszintén vannak rossz emlékei az iskolás éveiről. Egy informátor korábban elárulta, hogy gyerekként csúfolták a bentlakásos iskolában, ez pedig nagyon megviselte. 


Via