A királyi család tagjai a nyilvános eseményeken mindig követik a szigorú szabályokat, ám alkalmanként a szakértők meg tudják figyelni a viselkedésüket. Most Katalin hercegné és Sarolta hercegnő kapcsolatáról rántotta le a testbeszéd-szakértő a leplet, és elárulta, hogy nagy változás történt. 

Katalin hercegné már másként viselkedik Saroltával 

A walesi hercegné szoros kapcsolatban áll a gyerekeivel, erről a szakértők már korábban többször beszéltek. Az erre utaló jeleket annyira nem is kell keresni, hiszen az elmúlt években számtalanszor előfordult, hogy a gyerekek sírtak, és csakis Katalin tudta őket megnyugtatni. De György, Sarolta és Lajos már nagyobbak, így a nyilvános eseményeket is jobban viselik. 

Judi James, testbeszéd-szakértő a Katalin hercegné és Sarolta hercegnő közötti interakciókat vizsgálta meg, és igazán különleges dolgot figyelt meg. 

Katalin korábban mindent megtett azért, hogy lekösse a lányát

– kezdi Judi. Hozzáteszi, hogy a gesztikulációja alapján mindig azon volt, hogy Sarolta figyelmét fenntartsa, és a nyilvános eseményeket minél élvezetesebbé tegye számára. Ám az utóbbi időben ez megváltozott, mivel egy új szakaszba lépett a kapcsolatuk. 

Sarolta arckifejezéséből és testbeszédéből ítélve Katalin hamarosan feleslegessé válhat ebben a szerepben, és elkezdhet csak hátradőlni és lazítani a nyilvánosság előtt, mivel Sarolta a királyi család leglenyűgözőbb tagja.

Elárulta, hogy fordulóponthoz érkezett a kapcsolatuk, mivel Sarolta hercegnő egyre nagyobb, így sokkal több témáról tudnak már beszélgetni. Minden szülő és gyerek átmegy ezen a fázison, ebben a szakaszban sokszor már olyan köztük a viszony, mintha barátok lennének. 

György herceggel más a kapcsolata 

György hercegnek és nagyon szoros a kapcsolata Katalin hercegnével. De sok esetben Vilmos herceg az, aki a fiúk mentoraként jelenik meg a nyilvános eseményeken. Katalin hercegné pedig egyszerre viselkedik átlagos édesanyaként, és Anglia leendő királyának az anyjaként. 

Bár Vilmos herceg az, aki a nyilvános alkalmak során több időt tölt György herceggel, Katalin hercegné bizonyos esetekben átvette a helyét. Ilyenkor megpróbált támogatást, megértést nyújtani a gyerekének, ha szüksége volt rá. 


Via