Közeledik a karácsony, ezt Jennifer Lopez is tudja, aki már napokkal ezelőtt feldíszítette a karácsonyfát. Természetesen a karácsonyi partikat sem hagyhatja ki, az egyikre egy igazán dögös ruhát választott. 

Piros ruhában ünnepelt Jennifer Lopez 

Az énekesnő az Instán mutatta meg a karácsonyi szettjét, amivel lenyűgözött mindenkit. J.Lo egy piros, alakkövető ruhába bújt, amivel kiemelte a csodás vonalait. A ruha szabása egyszerű, nincs rajta semmi extra, de pont ettől válik nagyon különlegessé.

J.Lo a ruhát a Beverly Hillsben található otthonukban viselte egy karácsonyi partin. Az egyszerű szabású ruhát pár rózsával dobták fel a nyakánál. Ettől kicsit ünnepibbé, romantikusabbá vált a szettje. Jennifer ruhája nagyon jó inspiráció, hiszen karácsonyra pont ideális egy ilyen fazon. 

Az aranyat is imádja 

A celeb pár nappal ezelőtt megmutatta az Instán a karácsonyfáját, amit idén arany díszekkel dekorált. J.Lo korábban is imádta a csillogást, így nem lepődtünk meg, hogy ezt a színt választotta. A fotón a szettjét is a karácsonyfához igazította, hiszen fehéret és aranyat viselt. Ez is tökéletes karácsonyra! 


Via