Megszoktuk, hogy Jennifer Lopez 54 évesen is diktálja a divatot. Az énekesnő nemrég Beverly Hills-ben lépett utcára egy tűsarkú bőr térdcsizmában. Elképesztően jól nézett ki! 😍

Még mindig menő 

Jó hírünk van a térdcsizma még mindig menő, sőt azok a darabok is, amik kicsit rövidebbek, és a térd alatt állnak meg. Egy ilyen darabot választott JLo is, amikor a Four Seasons Hotelhez érkezett. 

Az énekesnőnek szerencséje van, és nem kell olyan nagy hidegre számítani a napsütötte Kaliforniában, így nem meglepő, hogy nadrág nélkül vette fel a kedvenc csizmáját. Azonban a blézerében és a tűsarkú csizmájában fantasztikusa nézett ki. Íme, a fotók: 

Jennifer Lopez bármiben jól néz ki 

– írta egy kommentelő.

Ez a bőrcsizma remekül áll neki

– szólt hozzá valaki más. 

Az egy tipp, ami mindennél fontosabb 

Ha úgy döntesz, hogy beáldozol egy tűsarkú bőrcsizmára, akkor a legfontosabb dolog, amit be kell tartanod, hogy csak olyan darabot vásárolsz meg, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Ne feledd, hogy a magabiztosságnál semmi sem fontosabb, szóval ha túl magas és vékony sarkú csizmát választasz, amiben már nem tudsz kényelmesen mozogni, akkor bizony az veszélyes is lehet télen. Ha bizonytalan vagy, akkor inkább legyen egy picit alacsonyabb vagy vastagabb a sarka. 

Mivel viseld? 

A tűsarkú bőrcsizma jól illeszkedik a szűk farmerhez, de nem annyira olyan farmerhez vagy nadrághoz, ami nem öleli át a bőrt. Az utóbbi már nem kelt elegáns benyomást. Szintén jó választás blézerrel vagy ruhával, ha az időjárás engedi. Ha az egyszerű, de nagyszerű híve vagy, akkor egy szűk farmer vagy nadrág, valamint egy kötött pulcsi is jó döntés lehet. 

Adunk még inspirációt

Ez a különleges darab? 

Minden bőr: 

A barna szín is tökéletes, akár vastagabb sarokkal is:

Via